Denní horoskop BÝKA na 29. 12. 2022

Býk 29. 12. 2022

Odpočiňte si od každodenní rutiny a vybočte dnes z kolejí, Býci. Svět se s vámi na jeden den zatočí. Pamatujte, že ať už se rozhodnete jít jakoukoli cestou, je to ta správná. Lítost je zbytečná emoce – ani se jí nezabývejte. Užívejte si přítomného dne a všech drobných radostí, které nabízí. Uveďte věci do rovnováhy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný astrální aspekt vás vybízí k tomu, abyste se oblékli do svých nejúžasnějších šatů a nasadili svůj nejsvůdnější vzhled. Určitě víte, jak přitáhnout do své sítě přesně tu osobu, po které toužíte, aniž byste hnuli malíčkem. Ale dnes si nic nenamlouvejte – ten, kdo vypadá tak báječně, nemusí být podle vašich představ.

Práce

Jdete do boje a ne jen na pracoviště. Budete se cítit v rozporu s lidmi, se kterými přijdete do styku. Někdo sahá po sešívačce ve stejnou dobu jako vy a narážíte na sebe. Je to prostě jeden z těch dnů.

Peníze

Kariérní aktivity přinášejí tento týden vzrušení a drama, ale také trochu nepředvídatelnosti. Nápady se jen hrnou, ale než se pustíte do dalšího, musíte jeden z nich zpeněžit, abyste se neocitli se sníženým peněžním tokem. Aspekty ovlivňují také váš vztahový sektor. Hodně se tam toho mění, což od vás v této době vyžaduje diplomatickou pozornost. Vaše rozhodnutí diktuje láska.

Zdraví

S tolika přáteli můžete být někdy zahlceni. Daří se vám být pravidelně v kontaktu? Všimli jste si, že se vám někdo z vašich blízkých dlouho neozval? Zaměřte se na to, co můžete věnovat ze svého času, a zkuste se podívat, zda vás nenapadne něco kreativního, co by vám pomohlo zůstat ve spojení s lidmi, na kterých vám záleží, navzdory vašemu nabitému programu. Koneckonců váš život by nebyl celý, kdybyste ho museli trávit sami.

Přečtěte si také