Denní horoskop BÝKA na 3. 9. 2022

Býk 3. 9. 2022

Dnes se můžete cítit nejistí ohledně svého vzhledu, Býci. To může být začarovaný kruh, jehož konečný výsledek je téměř vždy negativní. Místo toho, abyste se rozbíjeli na kousky, najděte způsob, jak svůj vzhled přijmout. Ať už jde o vaši váhu, věk nebo cokoli jiného. Pokud se nedokážete přijmout takoví, jací jste, vždycky najdete něco špatného bez ohledu na to, kolik změn uděláte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Svému milenci můžete připadat frustrujícím způsobem odměření. Máte všechny předpoklady k tomu, abyste ve svém nejcennějším vztahu udělali významný průlom, ale zdá se, že jste se postavili za skleněnou zeď. Vaše láska vás vidí, ale nemůže se vás dotknout. Musíte čekat, až vaše hrdost konečně ustoupí, než se ozvete a řeknete, co skutečně cítíte?

Práce

Nový, vynalézavý a originální přístup je dobrý, ale bude účinný pouze tehdy, pokud budete mít odvahu začít znovu od nuly. Opusťte staré způsoby práce, abyste mohli přijmout nejnovější a nejlepší postupy.

Peníze

Rádi se na pracovišti cítíte stejně příjemně jako doma, což může zahrnovat i to, že se ostatní v práci cítí jako rodina. Díky harmonickému aspektu, který se nyní objevuje, se vám pravděpodobně podaří postoupit o krok dál, protože ovlivňuje oblast vašeho horoskopu, která řídí děti, rodinu, romantiku a zábavu. Vypadá to, že firemní piknik by nemusel být špatný nápad, jak udržet morálku na vysoké úrovni. Peněžité odměny za společenské hry mají velký úspěch.

Zdraví

Může se stát, že se vám zvýší určitý druh perspektivy. Nyní je obzvláště důležité zaměřit se na stravu plnou zdravých potravin, které vyživují vaši mysl i tělo. Opravdu omezte množství zpracovaných potravin – možná budete chtít vyčistit svůj domov od nezdravých zdrojů potravin, které číhají na slabé chvilky. Zeptejte se místního prodejce biopotravin, zda existuje farmářský klub, do kterého se můžete zapojit  je to ekonomický způsob, jak mít pravidelně k dispozici bioprodukty!

Přečtěte si také