Denní horoskop BÝKA na 31. 10. 2022

Býk 31. 10. 2022

Nedávné studium filozofických nebo duchovních otázek vás může inspirovat k tvůrčímu vyjádření svých poznatků. Ať už se rozhodnete psát, tvořit hudbu, nebo malovat obrazy, zaznamenáte rozdíl ve svém stylu. Nemusí to trvat dlouho, protože je to přinejmenším částečně způsobeno tím, co máte nyní na mysli, ale využijte toho dnes co nejvíce. Možná vytvoříte kvalitní dílo, které překvapí i vás samotné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete se chtít konečně vypovídat z toho, co cítíte k někomu, kdo je vám velmi blízký. Vždycky si rádi necháváte část svého já pro sebe a neradi se před někým zcela odhalujete. Dnes však možná budete chtít riskovat a dovolíte si být zranitelní. Vaše drahá polovička bude vědět, na čem je, a i vy se budete cítit mnohem lépe.

Práce

V poslední době jste se určitě hodně nadřeli! V práci a kariéře jste si nikdy neulehčovali práci. Nyní si však dávejte pozor; práce by se měla omezit na rutinní úkoly, které zvládáte automaticky, protože potřebujete nějaký čas na odpočinek a osvěžení energie. Vydržte!

Peníze

Nyní máte aspekty ovlivňující vaše zaměstnání a zdraví. Někdy chce vesmír postupovat tak rychle, že to může přinést nebezpečí nehod. Buďte opatrní v zaměstnání, zejména při práci se stroji a vozidly. Je to také skvělá doba k tomu, abyste pokročili ve svých plánech, ať už jde o zvýšení platu, povýšení, nebo nalezení lépe placeného zaměstnání. Je to tam venku. S veškerou pozitivní energií, která za vámi stojí, to najdete.

Zdraví

Možná si dnes večer budete chtít vzít lahvičku s levandulovou bylinnou esencí a dopřát si horkou parní lázeň v pohodlí domova. Vzhledem k současnému postavení nebeských těles budete jistě pociťovat jistý druh přetížení, pokud jde o vaše emocionální vnitřní jádro. Vyživte tuto nehmotnou část sebe sama léčivými vlastnostmi levandule. Pokud se dostanete včas do postele, je pravděpodobné, že po takové kúře budete mít hluboce klidný spánek.

Přečtěte si také