Denní horoskop BÝKA na 8. 11. 2022

Býk 8. 11. 2022

Dnes můžete tvrdě pracovat na tom, abyste vyrovnali mocné síly. Můžete se zmítat mezi touhou po dobrodružství a potřebou komunikace. Ať tak či onak, základem je svoboda dělat a říkat věci, které chcete. Je to důležitý čas, kdy můžete roztáhnout křídla navzdory jakémukoli odporu. Nic nezkazíte, když se pustíte do něčeho, co se týká vyššího vzdělání, náboženství nebo duchovna.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pro jednou v životě můžete odhodit tu hlubokou a záhadnou zeď mlčení, která vás obvykle obklopuje při kontaktu s novými lidmi. Uvolněte se a nevnímejte každého člověka, který se s vámi snaží mluvit, jako potenciálního nepřítele. Opravdu můžete mluvit otevřeněji a svobodněji, aniž byste museli hrát mocenské hry, ve kterých obvykle vynikáte. Budete se rádi zapojovat.

Práce

Využijte slabosti někoho jiného. Někdo, s kým spolupracujete, se potácí v problémech. Má problém dokončit určitý úkol nebo komunikovat s někým jiným. Nyní je váš čas zasáhnout a ukázat, že se dokážete zvednout.

Peníze

Nyní se zaměříme na vztahy všeho druhu. Možná přemýšlíte o tom, jak přilákat klienty, se kterými chcete pracovat, jaký druh práce chcete zastávat nebo jaký druh peněz potřebujete pro hladký provoz. Ať už je to jakkoli, v tomto týdnu děláte pokroky, protože kombinace energií zcela mění krajinu vašeho svazku s ostatními lidmi. Mohli byste být překvapeni, kdo se ukáže být nejvíce nápomocný.

Zdraví

Během současného tranzitu budete tento týden pociťovat neobvyklé a pozitivní impulsy. Nové způsoby, jak dělat běžné věci, vás budou motivovat k tomu, abyste se prosadili a rozšířili si obzory. Zkuste tuto energii uplatnit ve svém jídelníčku tím, že se poohlédnete po zdravých receptech, které využívají ingredience, k nimž obvykle nemáte chuť přistupovat. Pokud tak učiníte, budete si jídlo ještě více vychutnávat. Zkuste si například místo masa připravit jídlo z tofu a místo smetany do kávy zkuste sójové mléko.

Přečtěte si také