Denní horoskop KOZOROHA na 10. 9. 2022

Kozoroh 10. 9. 2022

Kozorozi, tento den není vhodný pro plánování nebo zahájení cesty letadlem. Pokud můžete, počkejte několik dní. Pokud však musíte potvrdit své plány nyní, cestujte nalehko, před odjezdem si zkontrolujte všechna opatření týkající se ubytování a pronájmu auta a shromážděte telefonní čísla na ty, s nimiž se hodláte setkat. V opačném případě by mohlo dojít ke zmatkům, zpožděním a ztraceným zavazadlům. Vezměte si s sebou knihu, hudbu a čokoládu!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte spoustu příležitostí vydat se na velmi vzrušující místa a dělat svůdně nebezpečné věci. Je to den, kdy jsou lidé připraveni riskovat, a pro jednou můžete riskovat i vy. Mohli byste někoho náhodně potkat a ten člověk by mohl být zcela výjimečný. Dejte najevo svůj zájem a ocenění jejich fascinujících koníčků.

Práce

Vaše starost o druhé je docela ušlechtilá, ale dejte pozor, aby se nevymkla kontrole. Máte tendenci nechat se natolik vtáhnout do cizích dramat, že ztratíte ze zřetele své vlastní problémy, které je třeba v této době řešit.

Peníze

Rádi se věnujete duchovním a metafyzickým tématům. Mohli byste si to dokonce zvolit jako profesní dráhu a rozvíjet své schopnosti. Nyní by vaše duchovní nebo psychické schopnosti mohly získat náhlý impuls. Jelikož astrální aktivita ovlivňuje vaše učení, cestování a metafyziku, mohli byste vést zájezdy po duchovních místech celého světa nebo se o své znalosti podělit prostřednictvím vyučování.

Zdraví

Možná je toho na vašem seznamu víc, než máte pocit, že můžete kdy splnit. Nenechte se odradit tím, že nemůžete udělat všechno, nebo tím, že se zítra nemůžete stát v něčem nejlepší. Přetížení bude brzdit váš pokrok. Cílem je pomalu se otevřít vnitřnímu hlasu, který intuitivně ví, co je v daném životním období správné. Zdravotní praktiky přicházejí a odcházejí. Jde o to, abyste zůstali všímaví a dokázali vycítit, kdy se vaše potřeby změní.

Přečtěte si také