Denní horoskop KOZOROHA na 12. 10. 2022

Kozoroh 12. 10. 2022

Partnerova nevrlost by vás mohla přivést do pochmurné nálady. Váš přítel nekomunikuje příliš dobře a vy si pravděpodobně kladete otázku, zda je to kvůli něčemu, co jste řekli nebo udělali. Je pravděpodobné, že tomu tak není. Všechna znamení naznačují, že jde o pracovní záležitosti. Nesnažte se partnera nutit, aby se s vámi o tyto starosti podělil, protože to způsobí jen další ústup. Váš přítel promluví, až přijde ten správný čas.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Život není jen o práci a někdy je třeba znovu získat pocit rovnováhy, pokud jste nemohli trávit dostatek času se svým blízkým. Je to výborná příležitost odložit povinnosti stranou a soustředit se na to, abyste si společně užili trochu prostoru. Znovu objevte svou dětskou schopnost žasnout nad světem a nacházet kouzlo v těch nejjednodušších věcech.

Práce

Klíčové slovo pro vás je kompromis. V posledních dnech jste byli velmi tvrdohlaví, pokud jde o určitou záležitost. Nyní se musíte vzdát, abyste dostali. Vyjděte lidem vstříc na půli cesty, místo abyste trvali na tom, že věci musí být dělány jen podle vás.

Peníze

Nyní máte pomoc s citovým životem. Vesmír ovlivňuje způsob, jakým zpracováváte a vyjadřujete emoce, zejména pokud jde o způsob, jakým učíte a získáváte nové dovednosti. Nyní máte velkou podporu pro využívání sociálních sítí, abyste se dostali do kontaktu s novými způsoby, jak sdílet své dovednosti a vydělávat přitom peníze!

Zdraví

Vaše schopnost zvládat náročný život má mnoho společného s tím, co jíte a pijete, zda pravidelně cvičíte a jak se staráte o své tělesné potřeby. Podívejte se jasně na své stravovací návyky a pohybový režim. Dokážete si častěji připravovat vlastní jídlo, začínat od základu, místo toho, abyste si jen nechávali nosit jídlo ze sousední restaurace nebo si ohřívali hotové jídlo? Můžete přidat více zeleniny místo toho, abyste si přidávali druhou porci masa? Jsou to maličkosti, které vám mohou stát v cestě ke zdravějšímu životnímu stylu. Prvním krokem je uvědomění si této skutečnosti.

Přečtěte si také