Denní horoskop KOZOROHA na 15. 10. 2022

Kozoroh 15. 10. 2022

Dnes byste si měli hlavně odpočinout a užít si den. Možná se cítíte trochu pod psa a čeká vás výlet, který vás zrovna nenadchne. Buďte ve střehu, protože dnes můžete obdržet důležitou zprávu od někoho vzdáleného. Může k vám také přijet návštěva z jiného města.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si dvakrát rozmyslíte, než navážete kontakt s tou nádhernou osobou, kterou jste tak dlouho zpovzdálí obdivovali. Dnes na něm vidíte jinou stránku, nový úhel pohledu, a nejste si jisti, zda vás opravdu oslovuje, nebo ne. Ale místo toho, abyste jen přemýšleli, udělejte vše pro to, abyste to s jistotou zjistili. Zblízka by vás tato stránka jejich osobnosti mohla skutečně velmi přitahovat.

Práce

Pokud je to váš den, kdy se máte bavit, nedivte se, že se zvrtne díky převládajícímu pocitu, že byste měli pracovat nebo být nějak produktivní. Pokud jste dnes v práci, vaše celková produktivita bude silná.

Peníze

Nyní máte pomoc s citovým životem. Vesmír ovlivňuje způsob, jakým zpracováváte a vyjadřujete emoce, zejména pokud jde o způsob, jakým učíte a získáváte nové dovednosti. Nyní máte velkou podporu pro využívání sociálních sítí, abyste se dostali do kontaktu s novými způsoby, jak sdílet své dovednosti a vydělávat přitom peníze!

Zdraví

Umět o sebe pečovat vyžaduje přípravu! Plánováním dopředu ze sebe dostanete to nejlepší. Neexistuje téměř žádná fyzická aktivita, která by vás nebavila, proto si vyberte tu, která vám z praktického hlediska nejvíce vyhovuje. V cestě za tímto cvičením by mělo stát jen málo překážek nebo žádné. Vybudujte si kolem této zvolené aktivity trénink a využijte ho jako oporu pro případ, že se vám bude dařit hůře.

Přečtěte si také