Denní horoskop KOZOROHA na 16. 9. 2022

Kozoroh 16. 9. 2022

Mezi členy vaší skupiny, Kozorozi, mohou vypuknout hádky. Možná si budete říkat, o co jde, protože to, kvůli čemu se hádají, vypadá dost hloupě. Zřejmě je to pro ně důležité! Pokud se na to cítíte, vyveďte své přátele z jejich emocionálního chaosu a podívejte se na věc objektivněji. Možná je to neuklidní, ale alespoň něco uděláte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tonika a vitamínové tablety dnes můžete zahodit, protože je nebudete potřebovat k dodání dalšího přílivu energie. Máte veškerou energii, kterou potřebujete, abyste se mohli pustit do práce na té zvláštní osobě, kterou už nějakou dobu obdivujete. Právě odvážný čin představení se je tím, co vám toto rande skutečně zajistí. Jděte do toho.

Práce

Podpora přátel je vynikající. Opřete se v této době o své přátele. Požádat o pomoc a podporu je projevem síly, nikoli slabosti. Nebojte se požádat druhé o nápady a alternativní pohledy. Jsou tu proto, aby vám pomohli.

Peníze

Vesmír uvádí váš peněžní život do křehké rovnováhy. Vaše tvůrčí nápady a zaměření jsou nyní obdivuhodné a budou mít přímý vliv na cestování, učení a metafyziku. Pokud cítíte, že si potřebujete rozšířit vzdělání, neváhejte utratit peníze za kurz nebo seminář. Je to vše pro vaše budoucí zlepšení a zanedlouho to přinese peněžní ovoce.

Zdraví

Proces začít, přestat a pak začít znovu je důležitou součástí učení se něčemu novému. Představte si dítě, které se učí chodit. Představte si, že se učíte cizí jazyk. Povzbuzení zevnitř a nikdy se nevzdávat jsou dvě věci, které je třeba si zapamatovat! Pokud jste si v poslední době dopřáli nějaké cvičení nebo obnovili dřívější praxi, která vám přináší pocit pohody, smiřte se s pocitem úspěchu, který si dobrým rozhodováním zasloužíte. Nezapomeňte se pochválit!

Přečtěte si také