Denní horoskop KOZOROHA na 18. 9. 2022

Kozoroh 18. 9. 2022

Kozorozi, máte pocit, že se vám podařil finanční a profesní obrat. Díky nedávným úspěchům se cítíte plní energie a na vrcholu světa! Vyzařuje z vás sebedůvěra. Je to dobrý pocit, že? Příslušníky opačného pohlaví nyní obzvlášť přitahujete. A kdo by se jim divil? Vypadáte skvěle!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná máte romantický zálusk na svého šéfa nebo jinou autoritu. Ačkoli se také můžete obávat možnosti, že by vás nemuseli vidět ve stejném světle, možná budete muset najít nějaký způsob, jak si svou intuici ověřit. Pokud ano, mohl by to být začátek něčeho velmi slibného.

Práce

Neberte nic jako samozřejmost. Fakta se zamlží díky někomu, kdo by raději chtěl, abyste uvěřili jemu, než abyste uvěřili skutečné pravdě. Pokud něco zní příliš dobře na to, aby to byla pravda, pravděpodobně to pravda je. Ověřte si fakta sami.

Peníze

Vesmír uvádí váš peněžní život do křehké rovnováhy. Vaše tvůrčí nápady a zaměření jsou nyní obdivuhodné a budou mít přímý vliv na cestování, učení a metafyziku. Pokud cítíte, že si potřebujete rozšířit vzdělání, neváhejte utratit peníze za kurz nebo seminář. Je to vše pro vaše budoucí zlepšení a zanedlouho to přinese peněžní ovoce.

Zdraví

Pravděpodobně jste dnes v plném proudu a užíváte si účinků dobrého rozhodování. Bylo by však užitečné vědět, co vyžadujete z hlediska stravy a pohybu. Rutina je nejlepší způsob, jak přemoci lenost a strach: nenechávejte rozhodnutí, co bude k večeři nebo jaká bude vaše denní aktivita, na poslední chvíli! Plánování dopředu je malý, ale účinný způsob, jak si vybudovat zdravé sebevědomí i zdravé tělo.

Přečtěte si také