Denní horoskop KOZOROHA na 2. 1. 2023

Kozoroh 2. 1. 2023

Jste pracovití a svědomití, Kozorozi, a jistě už nějakou dobu uplatňujete své schopnosti a děláte, co je ve vašich silách. Nastal čas, abyste ze všeho svého úsilí měli nějaký užitek. Dobrou zprávou je, že všechna znamení naznačují, že velký kariérní skok je pro vás za rohem. Pokračujte v tvrdé práci a buďte trpěliví a brzy se ukáže, že se to všechno vyplatí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika a vztahy se nyní nemusí dařit tak snadno. Váš milostný zájem nebo láska může mít obzvlášť háklivou náladu a může být méně ochotný přistoupit na vaše návrhy. Můžete vést energické rozhovory o tom, jak by věci měly být, ale pokud jde o cokoli jiného, nemusí být dnes příliš šancí na pokrok. Nejlepší bude, když budete upřímní a řeknete, co skutečně cítíte.

Práce

Zavřete dveře starých projektů, abyste mohli uvolnit místo novým. Právě teď máte mnoho nedořešených věcí, které způsobují duševní nepořádek, ať už si to uvědomujete, nebo ne. Pověřte svou prací někoho jiného, pusťte se do ní sami s novým pohledem nebo ji úplně zahoďte.

Peníze

Tento týden pro vás znamená nečekanou změnu, což znamená, že můžete být dočasně destabilizováni. Pokud se vám daří, můžete se potýkat s obratem štěstěny, nebo naopak. Nepředpokládejte, že něco bude trvat věčně. Jiný aspekt vás však vybízí k tomu, abyste objevili svůj pravý hlas, zejména pokud jde o práci. Máte co říci.

Zdraví

Planetární energie vás vybízí, abyste se vzdali konzumace škodlivých potravin nebo prázdných kalorií. Je to také vhodná doba pro půst a očistu. Pokud máte možnost, je půst s džusy krásným způsobem, jak očistit své tělo, aniž byste příliš narušili svůj každodenní život. Pokud půst nepřipadá v úvahu, podívejte se na některé z bylinných očistných kombinací dostupných on-line nebo v místním obchodě se zdravou výživou.

Přečtěte si také