Denní horoskop KOZOROHA na 20. 10. 2022

Kozoroh 20. 10. 2022

Dnešní planetární energie kladou důraz na rodinu. Může to být vhodná doba pro výzkum a hlubší proniknutí do svých kořenů. Vypátrali jste u své babičky informace o její matce a babičce? Budete překvapeni, co se dozvíte dále. Budete se cítit více spojeni se svou rodinou a možná se dozvíte některé skutečnosti, díky nimž budete na svůj původ hrdí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ani vy nemůžete zůstat trvale zlí a kritičtí k chybám svých blízkých, zejména vzhledem k dnešní náladě. Možná je dokonce překvapíte tím, že je pochválíte za něco, co udělali obzvlášť dobře, místo abyste si všimli drobné chyby, která problém způsobila. Kolem vás panuje taková slunečná nálada, že se možná znovu zamilujete, což by vás mohlo oba překvapit.

Práce

Dnes je den, kdy můžete být na vrcholu své hry! Vyrazte ven z rozmaru a vyzkoušejte něco, co byste za normálních okolností nezkusili. Jste na vrcholu a cítíte se dobře. Jděte si pro zlato a dosáhnete na víc, než jste si mysleli, že je možné!

Peníze

Máte před sebou náročnou práci  v dobrém slova smyslu. Zdá se, že každý teď chce kousek z vás, protože vyzařujete dobré zdraví a štěstí. A váš osobní styl je jedinečný, takže každý chce vědět, co nosíte. Využijte toho ve svůj prospěch a zužitkujte veškerou pozornost ve více příležitostí, vyšší plat a lepší benefity.

Zdraví

Denní planetární aspekt je dobrou připomínkou, abyste spánek považovali za svou prioritu. Pamatujte, že spánek vás vyživuje více než cokoli jiného. Mnoho lidí se před spaním cítí neklidných. Když se svět v noci ztiší, mnohým se zdá, jako by se hlasitost jejich myšlenek výrazně zvýšila, což jim ztěžuje uvolnění a usínání. Může pomoci zavést si rutinu, jakou jste možná dělali v dětství, abyste si zapamatovali, jak správně usínat. Je pro vás těžké vytrhnout telefon z rukou, i když jste psychicky i fyzicky vyčerpaní? Zkuste ho nechat ve vedlejší místnosti nebo si na něm přehrát řízenou meditaci nebo hypnózu, která vám má pomoci usnout.

Přečtěte si také