Denní horoskop KOZOROHA na 21. 10. 2022

Kozoroh 21. 10. 2022

Jakmile dnes uděláte první krok, zbytek cesty už bude hračka. Než se nadějete, zvládnete celý maraton s minimem potu na čele. Jediné, na co si musíte dát pozor, je, abyste při svém úprku do cíle nikoho nepřejeli. Dávejte si pozor na běžce vedle vás a berte je jako přátele a podporovatele, nikoli jako soupeře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne může podporovat výraznou nedůvěru, pokud jde o vaši schopnost najít pravou lásku. Není důvod k obavám. Máte tolik talentu a jste nesmírně žádoucí, ale přesto se zdá, že vás něco trápí. Pokud je dnes večer možné jít na rande, odsuňte tyto mlhavé obavy stranou. Jděte se připravit a prostě si to užijte. Bude to fajn!

Práce

Následující čtyři týdny jsou obdobím, kdy se budete cítit poněkud odloučeni od lidí, se kterými pracujete. Tento celkový trend vás může trochu zneklidnit, ale snažte se nenechat se jím zahltit. Není to pro vás nejlepší období. Smiřte se s tím.

Peníze

Máte před sebou náročnou práci  v dobrém slova smyslu. Zdá se, že každý teď chce kousek z vás, protože vyzařujete dobré zdraví a štěstí. A váš osobní styl je jedinečný, takže každý chce vědět, co nosíte. Využijte toho ve svůj prospěch a zužitkujte veškerou pozornost ve více příležitostí, vyšší plat a lepší benefity.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává možnost vidět se jako dobrý a krásný člověk, kterým jste! Pokud jste se starali o své potřeby a věnovali si pozornost (vědomé stravování, cvičení a spánek), budete se cítit obzvlášť dobře. Pokud jste se cítili provinile, protože jste byli roztěkaní a zanedbávali své tělo, takový příznivý aspekt proniká hluboko do vašeho nitra a šíří své léčivé růžově zlaté světlo.

Přečtěte si také