Denní horoskop KOZOROHA na 22. 12. 2022

Kozoroh 22. 12. 2022

Dnes se vám mohou vybavit šťastné i bolestné vzpomínky z dětství, které vám přinesou nové pochopení toho, jak vaše rané zkušenosti ovlivňují vaši současnou situaci. Nečekané vhledy by mohly přinést nový pohled na současnost a budoucnost. Mohli byste si uvědomit, že nějaký osobní nebo profesní směr pro vás není ten pravý. Nedovolte, aby strach přehlušil vaši potřebu změny.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k dnešní planetární energii se vám mohou milostné vztahy, které právě prožíváte, zdát velmi přízemní a zklamávající. Zdá se, že všichni jsou zahlceni nekonečným kolotočem všedních povinností, takže nemají čas na nekonečné povídání o záchraně velryb nebo o ukončení globálního oteplování. Pokusit se pochopit mozkové vzorce obyčejných smrtelníků by mohlo pomoci.

Práce

S autoritami je pro vás nyní těžké jednat. Zjistíte, že nejsou příliš vnímaví k vašemu tvůrčímu přístupu nebo nápadům. Nenechte se tím odradit ani si nemyslete, že vaše nápady jsou špatné. Zůstaňte silní.

Peníze

Pokud chcete něco změnit ve svém pracovním a finančním životě, je tento týden tou správnou příležitostí. Váš komunikační sektor se rozšiřuje, což vám dává jedinečné schopnosti, díky nimž dokážete prosadit svůj názor u kohokoli, od vrcholu potravinového řetězce až dolů. Zároveň se mění váš společenský okruh, protože vyřazujete lidi, kteří neslouží vám ani vašim životním cílům. Peníze přicházejí díky tomu, že se řídíte pokyny svého srdce.

Zdraví

Když se rozhodnete, že si na něco zvyknete, je to, jako byste otočili stránku v knize. V dnešní energii najdete vynikající zdroj informací pro vytvoření zdravých postupů ve stravování a cvičení. Možná se to na první pohled nezdá, ale když se rozhodnete omezit ve svém jídelníčku mléčné výrobky a zvýšit množství konzumované vody, nastoupili jste cestu k mnohem zdravějšímu imunitnímu systému. Vaše síla spočívá v hodnocení a jednání.

Přečtěte si také