Denní horoskop KOZOROHA na 26. 10. 2022

Kozoroh 26. 10. 2022

Můžete mít rýmu nebo bolest v krku, což si může vyžádat pracovní volno. To by mohlo být nežádoucí, protože vám to brání jít na rande. Snažte se zaměstnat svou mysl činnostmi, které vás fyzicky neunavují. A vezměte si trochu vitaminu C!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se budete cítit povzbuzeni k tomu, abyste se vyjadřovali o něco důrazněji, než jste to dělali v poslední době. Pokud nejste spokojeni s určitou opakující se situací, pak vám větší odvaha, kterou cítíte, dodá možnost říci to, a to bez okolků. Musíte si vzpomenout, jak jste to dokázali, a tuto sílu využívat častěji.

Práce

Cítíte se emocionálně silní a jste přesvědčeni, že dokážete překonat všechny výzvy, které vám přijdou do cesty. Umožňuje vám to silná komunikace.

Peníze

Tento týden se týká aspektů, které příznivě ovlivňují vaši kariéru. Vesmírný impuls přináší více energie a příležitostí. Mohou k vám přicházet lidé s novými nápady, podniky nebo pozicemi. Není to špatný čas ani pro získávání finančních prostředků.

Zdraví

Ve všem, co děláte, hledejte pozitiva. Když si jdete pro sklenici vody (zejména když nemáte žízeň), zkuste si konejšivým tónem říct, proč je to pro vás dobré. Váš vnitřní hlas hraje velkou roli v tom, jak se k sobě chováte. Ať je hlasitý a uklidňující.

Přečtěte si také