Denní horoskop KOZOROHA na 27. 11. 2022

Kozoroh 27. 11. 2022

I když jste rádi mezi lidmi, dnešní večer je vhodný k odpočinku. Pokud můžete, zkuste si vzít odpoledne volno. Uvelebte se v oblíbeném křesle s dobrou knihou, pomalu se projděte po zahradě nebo se věnujte kuchyni a uvařte něco báječného. Potřebujete nějaký čas na doplnění energie pro svou duši. Zítra se pustíte do svých projektů uvolnění a odpočatí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je cítit skutečně dobrodružná atmosféra. Pokud hledáte jiný druh romantiky, než je ta obvyklá sentimentální, pak by bylo dobré přidat se ke skupině lidí, kteří mají stejné cíle. To zajistí, že k sobě přitáhnete přátele podobného smýšlení a podobné povahy.

Práce

Je to pro vás čas znovuzrození. Vystupujete z temnoty jedné fáze své práce a transformujete se do zcela nové fáze. Do problematiky se dostává světlo. Odstraňte z cesty pavučiny. Dovolte si změnit se s dobou.

Peníze

Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje vaši oblast skupin, politiky a ambicí, je pro vás nebe limit, pokud jde o to, čeho chcete dosáhnout. To je skvělé. Pozitivní aspekty vám pomáhají setkávat se s lidmi, které potřebujete znát, abyste posunuli své sny, a zároveň upravovat krajinu v delším časovém období. Vše se nyní mění, možná ne tak rychle, jak byste si přáli, ale jde to kupředu a přinese to peníze.

Zdraví

Když vás něco trápí, ale nemůžete přijít na to, co to je (jako dnes), zkontrolujte, zda vaše tělo není přetížené. Nezapomeňte, že každodenní balancování může být pro vaše tělo velmi namáhavé. K udržení rovnováhy vám mohou pomoci čerstvé šťávy: mrkev, jablko a zázvor je skvělá směs na pročištění ledvin (orgánů zodpovědných za rovnováhu našeho těla). Kromě toho se možná budete chtít držet stranou od sporů doma nebo v práci; pokud vidíte, že se schyluje k hádce nebo nedorozumění, řekněte si, že není vaší povinností to napravovat.

Přečtěte si také