Denní horoskop KOZOROHA na 27. 12. 2022

Kozoroh 27. 12. 2022

Možná budete mít dnes hodně práce. Je to vhodná doba na vyřizování záležitostí. Máte pocit disciplíny, který vám pomáhá zůstat soustředění. Emoce jsou potlačeny, což může působit ve váš prospěch. Omezte vše na daná fakta a práce může probíhat mnohem efektivněji, než kdyby se z jednoduchých záležitostí stala velká telenovela.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky astrálnímu uspořádání je tento den velmi slibný pro romantiku. Ale držte se na uzdě, nemůžete přijít za někým, koho jste si vyhlédli, a všechno mu hned vyklopit. Budete muset začít s nějakým hluboce smysluplným a životně duchovním tématem rozhovoru. Pokud zareaguje a zdá se, že konverzace plyne, budete mít šanci.

Práce

Zamyslete se nad svým dílem skládačky a nad tím, jak přispívá k většímu celku. Zeptejte se sami sebe, zda je tento větší cíl skutečně něčím, co osobně podporujete. Pokud ne, pak je na čase provést zásadní kariérní změny. Nebojte se toho.

Peníze

Tento týden pro vás znamená nečekanou změnu, což znamená, že můžete být dočasně destabilizováni. Pokud se vám daří, můžete se potýkat s obratem štěstěny, nebo naopak. Nepředpokládejte, že něco bude trvat věčně. Jiný aspekt vás však vybízí k tomu, abyste objevili svůj pravý hlas, zejména pokud jde o práci. Máte co říci.

Zdraví

Jste velmi zaneprázdněný člověk a vaše mysl už několik týdnů běží tisíce mil za minutu. Dnešní energie vám pomůže odlehčit vaši příliš aktivní mysli. Využijte tohoto tranzitu k tomu, abyste se pustili do fyzické aktivity, která vás opravdu baví – bruslení, šerm, horolezectví – obloha je pro vás limit! Pokud je flamenco něco, co milujete, ale nikdy jste se mu nevěnovali, je to něco, čemu byste měli věnovat pozornost. Odkládání toho, co rádi děláte, je přesně to, co se stane, když vás ovládne příliš aktivní mysl.

Přečtěte si také