Denní horoskop KOZOROHA na 3. 11. 2022

Kozoroh 3. 11. 2022

Dnes by k vám domů mohla přijít návštěva, možná pár s dítětem. Projdete to tu jako vichřice a budete chtít, aby vše vypadalo tak, jak má. Možná budete dokonce v pokušení vyklidit skříně! Neobtěžujte se s tím. Jen se uvolněte a užívejte si společnost svých hostů. Víc než to, jestli je dům bez poskvrnky, je bude zajímat, co jim chcete říct.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Neschovávejte se, pokud se ocitnete se svými blízkými v situaci, kdy se musíte postavit něčemu velmi důležitému. Dnes máte jedinečnou příležitost promluvit si od srdce, i když to může být spojeno se spoustou emocí. Je lepší mluvit a nechat slova plynout přirozeně a spontánně, než se snažit přemýšlet, jak z toho ven.

Práce

Dobré vztahy s ostatními a celkově štěstí a zdar budou vaším osudem po následující tři týdny. Zkrátka dnes pro vás začíná velmi příznivé období. Využijte šance. Rizika, která nyní podstupujete, se vám později velmi vyplatí.

Peníze

Ve vašem kariérním sektoru se chystají změny. Vesmír přináší komunikaci a kreativitu. Možná budete muset prozkoumat novou kariérní cestu, abyste zůstali svěží v tom, co děláte. Výsledkem by mohly být spousty nové energie a příležitostí. Můžete nyní zažít kariérní vzestup, což rozhodně znamená více peněz. Nepodceňujte své úspěchy. Zasloužíte si to, co si vyděláte.

Zdraví

Abyste se ve svém těle cítili opravdu dobře, vyžaduje to hodně práce. Viděli jste někdy lidi, kteří vypadají opravdu fyzicky zdatně, ale přesto je něco nutí vypadat ve své kůži nesvůj? Být "ve formě" znamená víc, než se na první pohled zdá. Je to celý proces, který začíná tím, co jíte a jak to jíte. (Jíte za pochodu? To vám nepomůže!) Začněte jíst to, co a jak byste chtěli jíst tento týden; zbytek bude následovat.

Přečtěte si také