Denní horoskop KOZOROHA na 30. 4. 2022

Kozoroh 30. 4. 2022

Možná si budete muset vzít volno, abyste načerpali novou energii, Kozorozi. V poslední době jste mimořádně pracovali. Váš výkon je sice působivý, ale za cenu vysokých osobních nákladů. Věnujte dnes trochu času tomu, aby si vaše mysl i tělo odpočinuly a relaxovaly. Zachumlejte se do svého oblíbeného křesla s knihou, čajem a dekou. Nechte svou mysl bloudit. Možná budete překvapeni, kde přistane.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jste-li zvyklí pohybovat se ve svých rozhovorech po stále stejných místech, pak by pro vás mohlo být přínosné vyjít ven a pohybovat se v nových kruzích, zejména s ohledem na současné planetární uspořádání. Možná pak budete mít příležitost potkat někoho, kdo vás rozhodně povzbudí k tomu, abyste si řekli pár slov, především z upřímného uznání jeho skvělého vzhledu a pohodového přístupu k životu.

Práce

Doufejme, že se dnes nemusíte hlásit v práci, protože upřímně řečeno, je lepší, když jste v odpočinkovém režimu než v pracovním. Určitě si dopřejte duševní odpočinek od pracovních záležitostí. To se možná snáze řekne, než udělá.

Peníze

Aspekty v oblasti peněz a hodnot vám tento týden dávají velký prostor k růstu. Přichází výzva, protože ne vždy se cítíte dobře, ale úsilí obvykle přináší výsledky. Jste nyní tlačeni k větší společenskosti, zvažte samostatnou výdělečnou činnost jako způsob, jak vydělat více peněz, a přemýšlejte o tom, jak využít politiku v kanceláři ve svůj prospěch.

Zdraví

Dejte si přednost, když se tlačíte ven ze dveří, abyste si zacvičili. Nemusíte cvičit olympijskou verzi jakéhokoli druhu cvičení, stačí, když každý den uděláte jen trochu. Budete-li každý den trochu cvičit, budete klidněji spát a budete se cítit celkově lépe. Koneckonců si to vaše tělo zaslouží. Další formou vděčnosti, kterou můžete svému tělu projevit, je vypít každý den alespoň osm až deset sklenic vody.

Přečtěte si také