Denní horoskop KOZOROHA na 31. 12. 2022

Kozoroh 31. 12. 2022

Ačkoli se dnes možná probudíte s pocitem lehké horečky, Kozorozi, s postupujícím dnem budete opět ve své kůži. Měli byste se hodně věnovat práci, zejména všedním povinnostem a úkolům, které byste raději nedělali. Vyřiďte je a pak se přesuňte k projektům, které vás zajímají a mohou zažehnout vaše ambice a motivaci. Ráno tvrdě pracujte a zbytek dne si užívejte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska má tendenci přicházet svým vlastním způsobem. Někdy vášnivě a z ničeho nic, jindy tiše a sladce. Uspořádání planet naznačuje, že nemůžete do určitého vztahu nutit, pokud se na něj druhá osoba necítí opravdu připravená. Můžete mu neustále telefonovat nebo psát, ale pokud nebude chtít reagovat z vlastní vůle, moc toho nezmůžete. Zkuste zaujmout zenový postoj a vydržte.

Práce

Zvažte možnost naučit se novou dovednost. Pořiďte si katalog vysokých škol a vzdělávacích programů ve svém okolí a zvažte možnost navštěvovat kurzy v oboru, se kterým jste dosud nikdy neexperimentovali. Dovednost, kterou si osvojíte nyní, vám později přinese velkou odměnu.

Peníze

Tento týden pro vás znamená nečekanou změnu, což znamená, že můžete být dočasně destabilizováni. Pokud se vám daří, můžete se potýkat s obratem štěstěny, nebo naopak. Nepředpokládejte, že něco bude trvat věčně. Jiný aspekt vás však vybízí k tomu, abyste objevili svůj pravý hlas, zejména pokud jde o práci. Máte co říci.

Zdraví

Zaměstnat se není nikdy problém. Snadněji se však budete orientovat v tom, které činnosti jsou prioritní, dokud trvá současný tranzit. Existuje pořadí priorit, od kterého, pokud se neodchýlíte, budete budovat své zdraví a sebevědomí zevnitř. Vše začíná tím, co jíte, jak často cvičíte a jak dobře spíte. Je to krátký seznam, ale zvládnout ho není snadné!

Přečtěte si také