Denní horoskop KOZOROHA na 31. 8. 2022

Kozoroh 31. 8. 2022

Vaše nadhledové schopnosti se stále rozšiřují, Kozorozi, a vycítíte, co přátelé cítí, aniž by cokoli řekli. Nedivte se, pokud někdo z nich skrývá potlačovaný hněv! Nečekaně se může naskytnout příležitost k cestování a vy byste mohli být na vážkách, zda se tam vydat. Pečlivě to zvažte. Pokud je to proveditelné, jděte do toho. Není vhodná doba na to, abyste se drželi zpátky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ať už je to nostalgie, nebo prostě jen uvolnění z náročného období, máte chuť dát si nohy nahoru, odpočívat a nechat se unášet životem. Nebeská sestava dne s sebou přináší nutkání opustit všechny časové rozvrhy a pevné plány ve prospěch dne plného hodování a zábavy. Vy i váš partner si tento čas naprosté dekadence zasloužíte.

Práce

Napětí, které v sobě máte, se dostane na povrch. Obvykle si této energie nevšimnete a prostě se věnujete svému dni jako obvykle. Nyní je energie zvýšená a toto vnitřní napětí se rozhořívá. Neobviňujte z toho druhé. Podívejte se do svého nitra.

Peníze

Máte neuvěřitelnou schopnost předvídat budoucnost, pokud jde o peníze. Víte, kdy se vám bude dařit a kdy ne. Nyní jste možná ještě větší jasnovidci než obvykle. Proto je dobré si nastřádat nějaké peníze navíc na zábavu, kterou si chcete užít na dovolené s přáteli a rodinou nebo sami. Představte si odměnu, když budete pravidelně spořit.

Zdraví

Tento den pro vás může být mimořádně zajímavý! To znamená, že se budete těšit ze zdravého pocitu pohody a zvýšené bystrosti, která vás vede k tomu, abyste důvěřovali svým instinktům. Pokud se vám podaří prodloužit běžnou dobu tréninku, budete schopni najít nový práh, jít dál a tlačit na sebe o něco víc než obvykle, aniž byste se cítili nepříjemně.

Přečtěte si také