Denní horoskop KOZOROHA na 6. 11. 2022

Kozoroh 6. 11. 2022

Možná jste dnes ve víru dění a všude kolem vás budou kolovat informace, které vás vyzývají, abyste udělali tohle a šli tam. Jste ten, kdo se nejlépe hodí k tomu, aby se vypořádal s tónem dne. Zůstaňte živí a optimističtí. Nezasekávejte se na žádné věci. Udržujte energii v pohybu. Odpověď bude čekat přímo na vás.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud je možné jít někam na první rande, pak můžete očekávat, že to bude velmi zvláštní druh večera. Ve vzduchu je cítit elektrizující intenzita a vášeň a vy dva možná zjistíte, že si rozumíte lépe, než jste si mysleli. To, co se bude dít dál, může být opravdu úžasné, pokud budete mít odvahu se tomu věnovat.

Práce

Můžete mít pocit, že podáváte výkon. Jste na jevišti a všichni vás sledují. Zvládnete to. Nemáte problém přecházet z jedné situace do druhé s velkou lehkostí a vyrovnaností. Držte hlavu vysoko a bradu vzhůru.

Peníze

Ve vašem kariérním sektoru se chystají změny. Vesmír přináší komunikaci a kreativitu. Možná budete muset prozkoumat novou kariérní cestu, abyste zůstali svěží v tom, co děláte. Výsledkem by mohly být spousty nové energie a příležitostí. Můžete nyní zažít kariérní vzestup, což rozhodně znamená více peněz. Nepodceňujte své úspěchy. Zasloužíte si to, co si vyděláte.

Zdraví

Omezte množství zpracovaného cukru a dalších "zakázaných" potravin. Energie, se kterou musíte pracovat, je dnes díky planetárnímu uspořádání poněkud slabší. Na burcující sílu těchto tranzitů reagujete na vysoké úrovni a můžete se cítit psychicky vyčerpaní. Ve vašem podvědomí se toho děje tolik a na soustředění není nikdy dost času. Dbejte na dostatek odpočinku a přísně konzervativní stravu založenou na čerstvých produktech.

Přečtěte si také