Denní horoskop KOZOROHA na 7. 1. 2024

Kozoroh 7. 1. 2024

Napětí mezi manželským párem, se kterým se přátelíte, vás může dostat na to nejnepříjemnější místo ze všech: přímo doprostřed. Oba vás možná budou chtít získat na svou stranu, ale vy se budete chtít vyhnout spojenectví s jednou ze stran. Nejlépe uděláte, když se budete snažit být prostředníkem a přimějete každého z nich, aby pochopil názor toho druhého. Ať už se vám to podaří, nebo ne, budete se snažit udělat, co je ve vašich silách.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konfigurace naznačuje období, kdy si nejste jisti, jaký přístup zvolit k potenciálnímu milostnému zájmu. Existují dva způsoby útoku, přičemž oba se mohou zdát stejné. Buď můžete předstírat, že vás to až tak nezajímá a možná i nudí, a přitom tajně doufat, že vás zpustoší, nebo můžete zůstat skutečně odtažití a sledovat, co se vyvine.

Práce

Vaše myšlenky jsou správné, ale vaše celkové rozpoložení ve vás vyvolává nejistotu při vyjadřování svých myšlenek ostatním. Váháte s jednáním, protože se uvnitř necítíte příliš sebejistě. Věřte si.

Peníze

Nyní je nejvyšší čas uvažovat o tom, že byste se pro změnu stali vlastními šéfy. V této době se upravuje vše, co se týká způsobu vydělávání peněz. Tento týden to platí dvojnásob. Co si myslíte, že je dnes, nemusí být zítra, proto se ujistěte, že své těžce vydělané peníze ukládáte na bezpečné místo. Budoucnost, kterou si představujete, je možná díky trpělivosti s vašimi financemi.

Zdraví

Máte tendenci vše prožívat na emocionální úrovni. Dnes buďte vnímaví k nebeské atmosféře a zamyslete se nad tím, jak vaše emoce ovlivňují vaše zdraví. Toto poznání vám pomůže nasměrovat se v oblasti stravování a cvičení. A opravdu to není tak těžké. Pokud si dáte za cíl každodenní konzumaci čerstvých produktů, budete chodit spát dlouho před půlnocí a pravidelně cvičit, zajistíte si nejen dobrý vzhled, ale budete se cítit i emocionálně vyrovnanější.

Přečtěte si také