Denní horoskop KOZOROHA na 7. 9. 2022

Kozoroh 7. 9. 2022

Dnes vám může přijít vřelý, láskyplný dopis, telefonát nebo e-mail od někoho blízkého, kdo žije daleko. To by vás mělo potěšit, Kozorozi, ale frustrace, která z odloučení vyplývá, by vás mohla přimět k tomu, abyste uvažovali o tom, že dotyčnou osobu navštívíte. Mohl by to být dobrý nápad, ale nic si od toho neslibujte. Počkejte několik dní a prozkoumejte tuto možnost, abyste zjistili, zda je uskutečnitelná.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete si dělat starosti a trápit se problémem, podobně jako si pes dělá starosti s kostí. Pokud dnes nenajdete způsob, jak se uvolnit a odložit tento problém stranou, budete náchylní k žaludečním potížím. Jdete na to špatně a potřebujete na to na chvíli zapomenout. Dovolte, aby se odpověď objevila sama ve správný čas.

Práce

Budete mít potíže s autoritami. Ti, kteří jsou výše než vy, budou mít pravděpodobně velmi povýšený přístup. Nesmiřte se s tím. Buďte zdvořilí a chovejte se profesionálně, ale dejte jim najevo, že vás musí respektovat.

Peníze

Rádi se věnujete duchovním a metafyzickým tématům. Mohli byste si to dokonce zvolit jako profesní dráhu a rozvíjet své schopnosti. Nyní by vaše duchovní nebo psychické schopnosti mohly získat náhlý impuls. Jelikož astrální aktivita ovlivňuje vaše učení, cestování a metafyziky, mohli byste vést zájezdy po duchovních místech celého světa nebo se o své znalosti podělit prostřednictvím vyučování.

Zdraví

Obvykle jste docela šťastný a zdravý člověk. Dokud jste středem pozornosti a cítíte obdiv okolí, jste plní energie a málokdy zpomalíte. Aby však tento oheň nevyhasl, musíte se starat o nesčetné potřeby svého těla. Představte si, jak byste se stravovali a jaký rozvrh byste dodržovali v dokonalém světě. Vizualizace je výchozím bodem. Vaše potěšení z neobvyklého jídla vás může motivovat k vyzkoušení nových receptů, které nakonec povedou ke zdravějšímu stravování.

Přečtěte si také