Denní horoskop KOZOROHA na 8. 1. 2023

Kozoroh 8. 1. 2023

Je na čase, abyste se napojili na vnitřní zdroj, o kterém jste vždy věděli, že existuje. Vaše schopnost léčit je mimořádná a nemá smysl ji dále popírat. Vaše mysl je jako houba, která žízní po nasátí jakýchkoli nových poznatků nebo postupů o léčitelském umění. Dnešní den můžete strávit prohlížením v knihkupectví. Nebo proč nestrávit relaxační hodinu vleže na stole a neučit se od zkušených prstů mistra maséra?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie nabízí velkou podporu pro všechny druhy společenských a romantických příležitostí. Hledejte výjimečnou osobu na nových místech, která běžně nenavštěvujete. Můžete se zkusit aktivně zapojit do činnosti nějakého klubu nebo skupiny podobně smýšlejících lidí nebo se více zajímat o nějakého koníčka. Rozšíření obzorů a činnost, která osloví vaši hlubší povahu, bude mít žádoucí účinek.

Práce

Nyní je čas, abyste se více zapojili do své největší vášně. Dělejte to, co vás baví, a peníze přijdou samy. Není třeba zůstávat připoután k práci, kterou děláte neradi. Vesmírná energie se právě vychýlila ve váš prospěch. Jděte za svými sny!

Peníze

Nyní je nejvyšší čas uvažovat o tom, že byste se pro změnu stali vlastními šéfy. V této době se upravuje vše, co se týká způsobu vydělávání peněz. Tento týden to platí dvojnásob. Co si myslíte, že je dnes, nemusí být zítra, proto se ujistěte, že své těžce vydělané peníze ukládáte na bezpečné místo. Budoucnost, kterou si představujete, je možná díky trpělivosti s vašimi financemi.

Zdraví

Sledování neúspěchu ostatních je pro vás deprimující, zejména proto, že máte pocit, že je vaší prací pomáhat ostatním. Přemýšlejte o tom takto: když vidíte, že někdo nedělá to nejlepší, co umí, rezonuje to s něčím ve vašem nitru, co byste si přáli dělat lépe. Vždy se snažte najít v sobě to, co vám to připomíná, než se vrhnete na pomoc někomu jinému. Pokud si všimnete přítele, který je letargický, je čas, abyste si společně zacvičili!

Přečtěte si také