Denní horoskop KOZOROHA na 8. 11. 2022

Kozoroh 8. 11. 2022

Silná transformační síla vás nyní může táhnout opačným směrem. Dlouhodobé trendy vrcholí. Karma, kterou jste v posledních letech nevyřešili, se může vrátit a pronásledovat vás. Dnešní planetární sestava vám přitopí na současnou situaci. Budete potřebovat svůj ohnivzdorný oblek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Travte čas se svou láskou. Pokud je váš nejnovější vztah nejen tajný, ale také nebezpečný podnik, pak se můžete cítit ještě více pohnuti k tomu, abyste riskovali. Možná byste ji rádi vzali ven a předvedli ji. Život a láska jsou neustálým sledem změn a rizik a možná se to vaše vyplatí právě dnes!

Práce

Jste na vzestupu, tak s tím nepřestávejte. Ostatní lidé mohou zaostávat – nezastavujte se a nesnažte se je zvednout a nést jejich tíhu. To vás jen ještě více zpomalí. Místo toho se musíte soustředit na své vlastní úkoly a na to, abyste se dostali dopředu.

Peníze

Kolem je nyní hodně vzdušné energie. To může někdy způsobit, že jsou lidé přelétaví, ale vy jste něco jiného. Znovu se soustředíte na úsilí o získání finančních prostředků, které už nějakou dobu nosíte v hlavě. Ať už se jedná o podnikání nebo zábavu, je čas to rozjet. Vesmír vás mezitím učiní obzvláště věšteckými, takže se vám možná skutečně vyplatí zahrát si loterii, pokud vás to tak dojme. Nikdy nevíte!

Zdraví

Je zřejmé, že všichni rodiče mají své děti velmi rádi: možnost vidět svět dětskýma očima vás zvedne ze židle, kdykoli jste v blízkosti dětí. Dostat se na zem však může být pro vaše tělo stále těžší a těžší! První věc, na kterou byste měli myslet, když se necítíte fyzicky nejlépe, je voda  pijete jí každý den dost? Tento prvek zdravého životního stylu nelze přeceňovat.

Přečtěte si také