Denní horoskop KOZOROHA na 8. 12. 2022

Kozoroh 8. 12. 2022

Možná jste se ocitli v těžké situaci. Vaše pozornost věnovaná potřebám druhých lidí vás může vtáhnout do dramat, kterých se nechcete účastnit. V důsledku toho můžete být nerozhodní a nejistí, jak postupovat. Musíte najít rovnováhu mezi péčí o své potřeby a ohleduplností k ostatním. Jakmile se rozhodnete, budete si svým rozhodnutím jisti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Něco vás ve vašem současném vztahu zneklidňuje více než obvykle. Možná se cítíte znuděně a toužíte po nějakém vzrušení nebo neobvyklé události, která by vás vytrhla z každodenní rutiny. Místo toho, abyste hledali vyplnění této mezery u svého partnera (současného nebo budoucího), zkuste být sami více vzrušující. To je konečná odpověď.

Práce

Někdo, s kým pracujete, vás nějakým způsobem brzdí. Možná vám záměrně zatajuje informace. Přistupte k této osobě klidně a upřímně, abyste dostali pravdu na stůl. V konečném důsledku to pomůže vám oběma.

Peníze

Tento týden se můžete – a měli byste – stáhnout, schovat se nebo se zregenerovat, když je situace těžká. Jste také velmi citliví na širší dění ve světě. Těžce na vás působí recese, která bude v tomto týdnu dominantní energií, a proto je pro vás těžké vidět pokrok ve svém peněžním životě. Ačkoli jste vyzýváni k přehodnocení svých větších snů, možná se tomu bráníte. Zkuste se nechat unášet proudem.

Zdraví

Možná jste se naučili způsoby, jak ignorovat svou potřebu rovnováhy  jejich odhalení bude součástí úkolu vytvořit strukturu, která vám ji poskytne ve větší míře. Zamysleli jste se nad tím, po jakých potravinách se cítíte lehce a přitom spokojeně, plní energie a šťastní? Všichni máme specifické potraviny, které v našem systému fungují nejlépe, ale příliš málo z nás je natolik svědomitých, aby si všimlo, které to jsou. Dnešní planetární konfigurace vás vybízí k tomu, abyste prozkoumali své osobní návyky.

Přečtěte si také