Denní horoskop LVA na 1. 10. 2022

Lev 1. 10. 2022

Dnes se můžete poučit z důležitých věcí, proto pozorně naslouchejte. Možná jste si mysleli, že by ostatní lidé měli dospět. I když jste jim tato slova neřekli přímo, mysleli jste si je pro sebe. Pochopte nyní, že možná jste to vy, kdo potřebuje trochu dospět. Neodepisujte lidi tak rychle. Od každého se můžete něco důležitého naučit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika se dnes bere vážněji. Pokud berete svou drahou polovičku na návštěvu k matce a otci, očekávejte, že půjde o velmi korektní a tradiční událost. Všichni se budou chovat co nejlépe a nejzdrženlivěji. Ale alespoň bude mít za sebou představování a vy si pak budete moci odpočinout - nebo snad ano?

Práce

Dopřejte své mysli přestávku od práce. Zasloužíte si duševní odpočinek. I když se dnes ocitnete v práci, dělejte si hodně přestávek a snažte se do ničeho, co děláte, příliš emocionálně nezapojovat. Vytvořte si mentální odloučení, abyste se ochránili.

Peníze

Nyní vás čeká vzrušující období. S tolika dalšími příležitostmi, jak si vydělat peníze a zvýšit svůj plat, vás může lákat také více utrácet. Klíč k tomu má vaše odvětví zaměstnání. Proč nevyužít spořicí program nabízený v zaměstnání? V některých případech zaměstnavatel dorovná každý váš ušetřený dolar. To není špatné.

Zdraví

Zdá se, že jste se vydali na cestu procesu a možná toužíte po něčem, do čeho se můžete ponořit. Ať už toužíte po čemkoli, vaše vnitřní orgány po tom s největší pravděpodobností touží také. Dopřejte jim něco, do čeho se mohou pořádně "zakousnout", například: kapustu, mangold, fenykl a čekanku. Zelené listové saláty a kořenová zelenina mohou výrazně změnit váš pohled na život, věřte tomu nebo ne. Udělejte si večer volno od cvičení a naplánujte si několik jídel, která budou tyto ingredience obsahovat.

Přečtěte si také