Denní horoskop LVA na 1. 11. 2022

Lev 1. 11. 2022

Zkoumání vašich intelektuálních zájmů by mohlo podnítit vaši zvědavost, i když jakékoli získané znalosti mohou přinést více otázek než odpovědí! Budete se také chtít sejít s blízkými přáteli nebo s partnerem, abyste tyto nové informace prodiskutovali. Vy se budete učit od nich a oni od vás, takže na konci dne by vám mělo v hlavě pořádně hučet.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes je skvělý den pro malé setkání, protože budete mít možnost pozvat do svého kruhu přátel nové a velmi odlišné lidi. Tím, že podpoříte nová přátelství, můžete k sobě také přitáhnout člověka, který je na vaší vlnové délce více než mnoho známostí po nějakou dobu. Možná potkáte nejen dobrého přítele, ale i potenciálního partnera.

Práce

Dnes byste mohli na svém pracovišti jednat s některými silnými a asertivními osobnostmi. Možná budete muset být mimořádně trpěliví s každým, kdo se snaží tlačit na pilu! Mírný, ale pevný postoj je brzy přiměje, aby se zmírnili, a vy pak můžete věci vyřídit!

Peníze

Harmonický aspekt ovlivňuje váš sektor komunikace novým a možná dramatickým způsobem. Hodně akce, to znamená dopisy, e-maily, textové a telefonní zprávy, se spojí s velkým množstvím rozhovorů. Je to jako dvojitá dávka. Peníze přicházejí, když zpřístupníte své komunikační schopnosti v psaní, mluvení, hraní nebo něčem jiném. Dejte tomu svůj kreativní náboj!

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vytváří energii, která vám dává šanci vyjádřit své nejdivočejší sny. Co to znamená pro vaše zdraví? Možná je to okamžik, kdy si budete moci představit, jaká strava je pro vaše tělo ta pravá. Celý život můžeme ignorovat to, co naše tělo skutečně potřebuje. Pouze váš vnitřní hlas vás může nasměrovat k tomu, co je pro vás skutečně zdravé. Naslouchejte svému tělu, zda vám něco napoví, a dbejte na jeho vzkazy.

Přečtěte si také