Denní horoskop LVA na 1. 12. 2022

Lev 1. 12. 2022

Neuzavírejte se do kouta a nezavírejte se před vším kolem sebe, kromě svých bezprostředních starostí. Čím více se budete izolovat a trvat na tom, že pomoc nikoho jiného nepotřebujete, tím více budete frustrovaní a smutní. Pokud jste osamělí, vystrašení nebo rozzlobení, přiznejte to sobě i ostatním. Rozšiřujte se směrem ven, místo abyste se vtahovali dál do sebe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je čas promluvit a vyjádřit případnou nelibost, kterou možná cítíte v souvislosti s určitým aspektem vašeho vztahu. Pokud již nějakou dobu chováte podezření ohledně chování svého partnera (současného nebo budoucího) a dosud jste mlčeli, už to nedělejte. Musíte se tomuto problému postavit čelem a zjistit, zda jsou vaše obavy opodstatněné, či nikoli!

Práce

Komunikace mezi vámi a vašimi spolupracovníky je dnes obzvláště silná. Nebojte se sejít s ostatními v neformálním prostředí, abyste mezi sebou navázali vztahy a prohodili pár myšlenek, které vám pomohou dosáhnout vašich kariérních cílů.

Peníze

Máte před sebou období příležitostí, ale také nestability, pokud jde o zaměstnání a zdraví. Je důležité být připraven jednat, protože nové místo může přijít nečekaně. Nedávejte výpověď dříve, než si budete jisti, že nová práce bude fungovat. Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje vaši komunikaci, je nutné mít vše písemně, než začnete hazardovat se svými finančními prostředky.

Zdraví

Dnes se můžete cítit v souladu se svými nejdůležitějšími emocemi. Možná se pokusíte zaměřit svou energii na vytváření náklonnosti, místo abyste ji jednoduše uvolňovali. Abyste se cítili co nejlépe, potřebujete ve svém životě dostatek náklonnosti. Když selžou slova, zkuste si dát příležitost vyjádřit své potřeby prostřednictvím působení na druhé v pozitivním světle. Máte zvláštní vztah k ekonomice. Věnovat svůj čas nebo peníze na potřebnou věc vám pomáhá cítit se příjemně spojeni se světem.

Přečtěte si také