Denní horoskop LVA na 11. 1. 2024

Lev 11. 1. 2024

Růžový lesk nad vašimi nedávnými kariérními úspěchy by vás mohl přimět k tomu, abyste si blahopřáli k rostoucímu bankovnímu kontu. Tento trend by měl ještě nějakou dobu pokračovat, Lvi, pokud budete pokračovat v dosavadní práci a zachováte si pozitivní a optimistický přístup. Vaše vztahy s ostatními lidmi ve vašem okolí, zejména s opačným pohlavím, by nyní měly být obzvláště vřelé a láskyplné. Tento den by pro vás měl být velmi uspokojivý. Využijte ho ve svůj prospěch.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Toto planetární uspořádání vám dnes dává příležitost seznámit se s mnoha novými lidmi. Ale co je důležitější, výjimečný člověk se může ocitnout v dosahu vašich tónů. Dostanete příležitost si spolu popovídat. Budete si také hledět do očí a zbytek světa přestane existovat.

Práce

Jakékoli riziko, které v souvislosti s prací podstoupíte, se vám zcela jistě vyplatí. Máte velkou moc a vaše sebevědomí je vysoké. Nenechte tuto skvělou výhodu promarnit. Důvěřujte si a ostatní budou důvěřovat vám.

Peníze

Důraz na samostatnou výdělečnou činnost vám dává mnoho důvodů k založení nového podniku, na který jste již dlouho mysleli. Vzhledem k tomu, že se váš společenský segment rozšiřuje, můžete sestavit vhodný tým, který bude vaše nápady propagovat širšímu publiku, aniž byste se cítili zahlceni. Aspekty přinášejí novou energii do vašeho sektoru metafyziky, vyučování a učení. Peněžní prostředky plynou, když se o to, co víte, podělíte novými kreativními způsoby.

Zdraví

Vaše cílevědomost a odhodlání jsou vlastnosti, které na vás ostatní obdivují. Budete je obdivovat i vy, pokud je využijete k tomu nejosobnějšímu – ke svému tělu. Buďte přísní a nároční vůči tomu, co si ve svém jídelníčku dovolíte. Bude vám stačit jen to nejlepší. Buďte nároční na dostatečný odpočinek. Je to vaše nejlepší obrana proti nepředvídatelnosti života. Vaše přirozené vlastnosti mohou ve skutečnosti formovat velmi citlivou a jemnou lidskou bytost: vás.

Přečtěte si také