Denní horoskop LVA na 13. 10. 2022

Lev 13. 10. 2022

Pravděpodobně se cítíte silní, zdraví a plní energie. Možná budete mít sklon pouštět se do velkých úkolů, z nichž některé jsou vhodnější pro tři lidi než pro jednoho. Buďte opatrní. Mohli byste na sebe vzít víc, než zvládnete. Síla a energie, které nyní cítíte, by mohly ochabnout pod příliš velkou zátěží. Držte se zpátky!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety se dnes vyrovnávají tak, aby byly partnerské vztahy harmoničtější. Pokud v minulosti došlo k nějakým třenicím, jste oba připraveni si v klidu a v tichosti promluvit o potížích, které jste mohli mít. Důraz je kladen na komunikaci a na to, abyste vycházeli ven a setkávali se s ostatními. Možná je vhodná doba uspořádat virtuální večírek a pozvat do svého kruhu nové tváře.

Práce

Zpočátku se budete těšit z přívalu informací, které se na vás v následujících dvou týdnech valí, ale nakonec zpomalíte a budete z nich zmatení. Klíčem k úspěchu v tomto období je brát věci postupně. Snažte se nenechat se zahltit.

Peníze

Peníze k vám nyní přicházejí snadněji a vy je můžete obratem ušetřit nebo utratit. Dostáváte se do kontaktu s tím, jakou má vaše práce skutečnou hodnotu, a získáváte odvahu si ji podle toho účtovat. Vesmír vyzdvihuje váš domov a vnitřní emoce. Jak můžete uvolnit staré vzorce týkající se peněz, abyste se dostali dopředu?

Zdraví

Přílišná aktivita se na vašem těle projeví. Musíte věnovat zvláštní pozornost tomu, kolik času věnujete odpočinku. Pokud cvičíte během dopoledne, ujistěte se, že večer chodíte spát dostatečně brzy. Nerozptylujte se, jinak by mohl být ohrožen váš imunitní systém. Abyste se povzbudili k relaxaci, zvykněte si pít bylinkový čaj, což je také příjemná záminka k tomu, abyste si půl hodiny v klidu seděli.

Přečtěte si také