Denní horoskop LVA na 13. 6. 2022

Lev 13. 6. 2022

Dnes je vhodný den pro vyjádření vašich myšlenek a pocitů, Lvi. Ať už se jedná o milovanou osobu, která by ocenila láskyplná slova, nebo o kolegu, který vyžaduje poučení, komunikace bude probíhat snadněji než obvykle. Máte praktickou povahu. Často říkáte to, co si myslíte, že je potřeba, a nic moc jiného. Přesto druzí mohou potřebovat, abyste řekli mnohem víc.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to váš skvělý smysl pro humor, který přichází na pomoc, pokud jde o jeden významný vztah. Dnešní aspekt vám dává právě tu výhodu, kterou potřebujete v oblasti komunikace, abyste mohli obejít určitý argument, který vám může předložit milovaná osoba. Nevyhrajete tím, že se budete snažit problém vynutit, ani tím, že budete strkat hlavu do písku, ale tím, že je rozesmějete.

Práce

Vaše celkové sebevědomí je silné. Jste na vrcholu své kariéry, a tak využijte své vnitřní síly. Nápady někoho staršího a/nebo zkušenějšího, než jste vy, se dnes pravděpodobně ukáží jako velmi cenné, a tak dbejte jeho rad.

Peníze

Tento týden se vám naskytne zajímavá situace. Jste žádáni, abyste věnovali větší pozornost tomu, jak vypadáte, jak se chováte a jak se promítáte do světa. To je důležité zejména v případě, že hledáte nové zaměstnání nebo jen chcete změnit svou image u stávajícího zaměstnavatele.

Zdraví

Díky dnešní planetární konfiguraci intuitivně vycítíte stav světového dění. Tento aspekt vysílá poselství bratrské lásky. Dopřejte si výhodu zdravého životního stylu. Zdravý životní styl zahrnuje dostatek odpočinku, protože příliš aktivní mysl vás může odvést od základních věcí. Odpočinek, strava a cvičení by měly být vaší mantrou v těžkých chvílích.

Přečtěte si také