Denní horoskop LVA na 14. 10. 2022

Lev 14. 10. 2022

Chystáte se dnes vyslechnout nějaké kázání, přednášku nebo projev? Nebuďte překvapeni, když se ukáže, že řečník říká spíše horké řeči než užitečné informace. Pravděpodobně mu jde spíše o ventilaci pocitů než o prezentaci faktů. I názory mohou být cenné, proto jim naslouchejte. Berte vše s rezervou, dokud si neověříte fakta.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet naznačuje, že vztahy mohou procházet složitým obdobím. Na jedné straně se zdá, že váš partner chce více svobody. Na druhou stranu vám nechce poskytnout stejná privilegia. Může dojít k menší roztržce ohledně toho, kdo komu co dovolí. Snažte se však, aby tento den neskončil na špatné notě.

Práce

Události tohoto dne vás budou i nadále překvapovat. Nemůžete očekávat, že něco dopadne tak, jak jste si naplánovali. Odložte veškerou práci a všechny myšlenky na práci stranou a skutečně se nechte unášet proudem. Buďte spontánní.

Peníze

Peníze k vám nyní přicházejí snadněji a vy je můžete obratem ušetřit nebo utratit. Dostáváte se do kontaktu s tím, jakou má vaše práce skutečnou hodnotu, a získáváte odvahu si ji podle toho účtovat. Vesmír vyzdvihuje váš domov a vnitřní emoce. Jak můžete uvolnit staré vzorce týkající se peněz, abyste se dostali dopředu?

Zdraví

Dnešní pohyb planet vám dává více přesvědčení, než s jakým si umíte poradit. Zvykněte si na odvážné pocity a zmatek. Lidé vám mohou říkat, že jste sebestřední, když se cítíte laskaví. Možná nebudete přesně vědět, jak se máte mít rádi. Dejte si prostor tím, že si necháte záležet na maličkostech. Když se sprchujete, umyjte si prsty na nohou. Nechte se ostříhat. Nekousejte si nehty. Cvičte, když cítíte stres nebo úzkost. Zaměřte se na sebe pozitivním způsobem.

Přečtěte si také