Denní horoskop LVA na 16. 12. 2022

Lev 16. 12. 2022

Napište si některé své myšlenky na papír ještě dnes. Napište si své pocity do deníku nebo napište dopisy či e-maily lidem, které jste dlouho neviděli. Udržujte lehký tón. Máte spoustu informací, které můžete sdílet, ať už si to uvědomujete, nebo ne. Tento den je vhodný k tomu, abyste se oblékli, vyrazili ven a bavili se. Podělte se o jídlo s přáteli a starosti si nechte na jiný den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše oči mohou být posypány hvězdným prachem, takže je pro vás obtížné rozlišit mezi těmi romantickými kandidáty, kteří by zvýšili vaše štěstí, a těmi, kteří mohou být jen špatnou zprávou. Pokud s někým chodíte, pak uděláte dobře, když budete opatrní a nepodlehnete přílišnému šarmu a lichotkám. V tomto případě naslouchejte svým instinktům.

Práce

Vaše diplomatické schopnosti budou dnes podrobeny zkoušce. Všude kolem se objeví rozzlobená komunikace a vy budete vyzváni, abyste rozbité kousky roztřídili. Věřte, že skutečně dokážete vnést mír do mimořádně výbušné situace.

Peníze

Obvykle rádi vyděláváte peníze jen proto, abyste je mohli s potěšením utratit, a nyní je komunikace o nové příležitosti vydělat peníze jemněji vyladěná (neboli snáze pochopitelná a doručitelná). Podívejte se na oblasti, jako jsou zábavné aktivity, děti, a dokonce i romantika, abyste našli nové způsoby, jak každý měsíc přinést více peněz. Možná si s dítětem otevřete stánek s limonádou nebo zjistíte, že máte skutečný talent na dohazování.

Zdraví

I když se vám dnes nechce dělat kompromisy, může být dost těžké se jim vyhnout. Místo toho, abyste se snažili stihnout všechno a v důsledku toho se dostali do rutiny, udržujte své priority na prvním místě seznamu po celý den. Pamatujte, že jste ostatním málo užiteční, pokud vaše vlastní potřeby zůstaly neuspokojeny. Čeho skutečně potřebujete dosáhnout? Vaše zdravotní potřeby by měly patřit mezi vaše nejvyšší priority: dobré čerstvé potraviny, které jíte pomalu, jsou nutností.

Přečtěte si také