Denní horoskop LVA na 17. 11. 2022

Lev 17. 11. 2022

Zvýšení vašich technických dovedností by vám mohlo přinést novou práci nebo zvýšení příjmu. V poslední době jste se mohli cítit trochu nervózní a vystresovaní, ale to by se nyní mělo vyrovnat. Cítíte se soustředění a pečlivě směřujete ke svým cílům. Pokud budete pokračovat v nastoupené cestě, uspějete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Udělejte si čas na to, abyste se dostali do kontaktu se svými hlubšími pocity týkajícími se vašeho nejosobnějšího vztahu. Pokud máte určité problémy, které je třeba probrat, učiňte tak, dokud jste schopni kompenzovat případné potíže určitým šarmem. Především buďte upřímní a zvažte, zda se oba věnujete potřebám toho druhého, nebo pouze svým vlastním. Budete-li pravdiví, váš vztah se výrazně zlepší!

Práce

Přistihnete se, že se zasníte, a to je v pořádku. Nechte svou mysl volně plynout. Když se nebudete nijak omezovat, získáte velký vhled. Vaše fantazie jsou velmi cenné – pomohou vám vést cestu k dalšímu kroku ve vaší kariéře.

Peníze

Nyní možná zjistíte, že práce navíc je více, než jste ochotni nebo schopni udělat, nebo že váš domov není tak příznivý pro produktivitu, jak jste doufali. Požádejte hlučné sousedy, aby se ztišili, a snažte se soustředit vždy na jeden úkol. Peníze přijdou, až se vám podaří obnovit rovnováhu svojí obchodní značky.

Zdraví

Aspekt dne vytváří jakousi harmonii, která vám dnes dodá klidný pocit. Možná najdete další lidi, kteří to cítí stejně, rozhodně to uznejte a podpořte. Věnujte také chvíli kontrole svého těla a všimněte si, odkud tento pocit přichází. Je to velmi zvláštní místo ve vašem těle a možná budete chtít najít nějaký způsob, jak ho uctít. Krásný by byl horký obklad z čerstvých šalvějových listů.

Přečtěte si také