Denní horoskop LVA na 18. 10. 2022

Lev 18. 10. 2022

Dnes můžete pociťovat frustraci a osamělost. Jediné, po čem toužíte, je strávit klidný večer se svým romantickým partnerem, ale nemůžete ho nikde najít. Letadla mají zpoždění a dopravní špička je obzvlášť nepříjemná. Nepomáhají ani mobilní telefony. Váš přítel může být klidně na Měsíci. Až se znovu spojíte, bude to setkání elektrizující!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešek může být příležitostí k důležitému rozhovoru. Pokud jste čekali na příležitost zeptat se svého milovaného člověka, co si myslí o určitém plánu nebo projektu, který máte oba na mysli, pak tak učiňte nyní. Pokud budete oba ochotni naslouchat, výsledek bude s největší pravděpodobností úspěšný.

Práce

Budete velmi frustrováni lidmi, kteří se v práci flákají, zatímco vy pracujete velmi tvrdě. Jejich líný a nedbalý přístup vám začne opravdu lézt na nervy. To není zdravé. Soustřeďte se na sebe a nedělejte si starosti s ostatními.

Peníze

Nyní můžete mít plné ruce práce se záležitostmi týkajícími se zaměstnání a zdraví. Vaše pracovní vytížení se může náhle zdvojnásobit nebo můžete získat více projektů na volné noze, které jsou příliš dobré na to, abyste je odmítli. Vaše síť možných zdrojů zaměstnání se rozšiřuje, což naznačuje, že se také můžete dozvědět o práci ve svém oboru, o kterou opravdu stojíte. S ohledem na své štěstí zde bude nejlepší, když se pokusíte vstoupit nohou do dveří.

Zdraví

Dopřejte si výhodu dobrého vzhledu. Správně: věnujte pozornost tomu, jak vypadáte. Není to tak povrchní, jak to zní. To, abyste vypadali dobře, je snaha všímat si toho, co se vám na sobě líbí a co považujete za své nejsilnější stránky. Všimnout si toho je prvním krokem k tomu, abyste začali jednat podle toho, co chcete zlepšit. Ať už se jedná o účes, nebo nějaké cvičení, v kontextu vypadat dobře budete snadněji přijímat to, co je třeba udělat.

Přečtěte si také