Denní horoskop LVA na 18. 12. 2023

Lev 18. 12. 2023

Možná se dnes chcete vydat mnoha směry, ale zdá se, že vám něco brání v tom, abyste se někam vydali. Tento nepříjemný konflikt energií vám může ztížit co nejlepší využití dne, ale vy to zvládnete. Nejednejte příliš ukvapeně. Než učiníte konečné rozhodnutí, zhodnoťte všechny své možnosti. Pokud se vám zdá, že vám něco nesedí, netlačte na pilu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte v milostném životě obvykle tendenci hrát na jistotu, astrální vlivy vás mohou povzbudit, abyste uvolnili své zábrany a pro jednou v životě se odvážili být sami sebou. Možná vás překvapí, jak moc si dokážete užívat, jakmile se přestanete starat o to, jak vypadáte, nebo o motýly v břiše.

Práce

Uspořádejte si pracovní prostor ještě dnes. Pokud budete pracovat v úhledném, přehledném a čistém prostoru, budete celkově mnohem efektivnější. Nebojte se investovat čas, který je potřeba k tomu, abyste si vytvořili lepší pracovní prostředí.

Peníze

Obvykle rádi vyděláváte peníze jen proto, abyste je mohli s potěšením utratit, a nyní je komunikace o nové příležitosti vydělat peníze jemněji vyladěná (neboli snáze pochopitelná a doručitelná). Podívejte se na oblasti, jako jsou zábavné aktivity, děti, a dokonce i romantika, abyste našli nové způsoby, jak každý měsíc přinést více peněz. Možná si s dítětem otevřete stánek s limonádou nebo zjistíte, že máte skutečný talent na dohazování.

Zdraví

Dnes můžete pocítit touhu uspokojit své nejhlubší touhy. Snažte se plánovat dopředu: nakupujte večeři včas a vězte, co chcete připravit. Udělejte si zdravé úpravy svých oblíbených útěšných jídel, která jste milovali v dětství. Poddejte se touze odpočívat a pečovat o sebe, ale zdravě a vědomě. Pokud je možné, aby s vámi večeřeli i ostatní, požádejte je, aby se s vámi poté prošli. Užívejte si a nechte si chutnat.

Přečtěte si také