Denní horoskop LVA na 19. 12. 2022

Lev 19. 12. 2022

Využijte tento den naplno, protože taková energie se nenaskýtá často. Pociťte ve své povaze agresivitu, která vás vybízí k tomu, abyste něco udělali. Místo toho, abyste byli frustrováni množstvím úkolů, pociťujte vnitřní motivaci. Postarejte se o praktické záležitosti a věnujte se otázkám týkajícím se svých cílů a kariéry.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie může být rozhodujícím faktorem pro to, jak vnímáte určitou osobu. Pokud s ní chcete navázat vztah, nedělejte si v tuto chvíli žádné úsudky, protože ty budou spíše pesimistické a mohlo by se stát, že pro jednou prostě nebudete vědět, jak komunikovat. Počkejte chvíli, až budete moci učinit informovanější rozhodnutí.

Práce

Vaše rychlá řeč a rychlé myšlení se vám dnes budou velmi hodit. Naskytne se vám mnoho příležitostí, při kterých budete muset myslet pohotově. Důvěřujte si a dělejte tato spontánní rozhodnutí místo toho, abyste strávili hodiny přemýšlením.

Peníze

Obvykle rádi vyděláváte peníze jen proto, abyste je mohli s potěšením utratit, a nyní je komunikace o nové příležitosti vydělat peníze jemněji vyladěná (neboli snáze pochopitelná a doručitelná). Podívejte se na oblasti, jako jsou zábavné aktivity, děti, a dokonce i romantika, abyste našli nové způsoby, jak každý měsíc přinést více peněz. Možná si s dítětem otevřete stánek s limonádou nebo zjistíte, že máte skutečný talent na dohazování!

Zdraví

To, co jste si dali včera, pokud jde o jídlo a pohyb, nemusí být pro dnešek vhodné. Snažte se své chování měnit a stále si uvědomovat potřeby těla. Zvažte formy cvičení, kterých jste se nikdy neúčastnili: zamyslete se nad tím, proč tomu tak je  existují tělesné problémy, které vám brání v tom, abyste si případně určité formy cvičení užívali? Dnešní aspekt vám pomůže při zkoumání těchto hlubin. Zkuste se napojit na vzpomínky na zážitky z raného dětství na hřišti.

Přečtěte si také