Denní horoskop LVA na 2. 10. 2022

Lev 2. 10. 2022

Vaše silné obchodní myšlení a praktické dovednosti v kombinaci s představivostí a inovacemi vám přinesou pokrok. Informace získané zdaleka by se nyní mohly ukázat jako obzvláště cenné. Vztahy s přáteli a sousedy by měly být vřelé, srdečné a vstřícné. Také milostné vztahy se ukáží jako obohacující. Dnes večer se trochu odreagujte a vyrazte ven.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika dnes skrývá mnohá tajemství a překvapení. Dokážete vykouzlit kouzlo, z něhož se skládají skutečně nádherné večery. Psychologie mezi vámi je dokonalá, růžové vonné svíčky jsou dokonalé a jídlo tak láskyplně připravené je také dokonalé. Teď už jen zbývá navázat vztah jeden na jednoho. Je čas zjistit, zda je to možné!

Práce

Určitý bod jste již analyzovali do úplného vyčerpání. Pokud se budete snažit analyzovat ještě víc, k rozhodnutí se už nedostanete. Místo toho je třeba nechat převzít instinkty. Co vám o této otázce říká váš instinkt?

Peníze

Nyní vás čeká vzrušující období. S tolika dalšími příležitostmi, jak si vydělat peníze a zvýšit svůj plat, vás může lákat také více utrácet. Klíč k tomu má vaše odvětví zaměstnání. Proč nevyužít spořicí program nabízený v zaměstnání? V některých případech zaměstnavatel dorovná každý váš ušetřený dolar. To není špatné.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává možnost zvážit obě strany problému a rozhodnout se, jaký závěr učinit. Spolupráce planetárních energií připomíná účinky kombinací: strava a cvičení, odpočinek a akce, čas o samotě a čas sdílený s ostatními, kdykoli je to možné. V každém spojení je aspekt přípravy a aspekt realizace. Vnést do svého života tento druh rovnováhy vyžaduje odhodlání - nestane se to náhodou. Meditujte (ať už to pro vás znamená cokoli) a soustřeďte se.

Přečtěte si také