Denní horoskop LVA na 2. 12. 2023

Lev 2. 12. 2023

Pokud je něco dobré, je pravděpodobné, že to bude působit jako utopie. Pokud je něco špatné, je to jako konec světa. Neexistuje žádná střední cesta. Dnešní den je dnem emocionálních extrémů. Máte pocit, že dáváte všechno, nebo nic. Je to pro vás vrcholné období. Pracujte s energií, kterou máte k dispozici, místo abyste se jí snažili vzdorovat. Využijte své emoce ve svůj prospěch.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste si přáli strávit čas s milovanou osobou v dokonalém romantickém prostředí, pak můžete využít dnešní šanci tento sen uskutečnit. Uspořádejte večeři při svíčkách v příjemné a kouzelné atmosféře v pohodlí svého domova. Použijte měkké závěsy, decentní osvětlení a nádherné vůně, abyste z této noci udělali nezapomenutelný zážitek.

Práce

Neudělejte další velký kariérní krok, dokud si neuděláte čas na ohlédnutí a zamyšlení se nad tím, kde jste byli a co jste udělali. Zrevidujte chyby, kterých jste se dopustili – krátkodobé i dlouhodobé, abyste se jich už nedopustili.

Peníze

Máte před sebou období příležitostí, ale také nestability, pokud jde o zaměstnání a zdraví. Je důležité být připraven jednat, protože nové místo může přijít nečekaně. Nedávejte výpověď dříve, než si budete jisti, že nová práce bude fungovat. Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje vaši komunikaci, je nutné mít vše písemně, než začnete hazardovat se svými finančními prostředky.

Zdraví

Dnes budete soucítit s poraženými. Můžete se také cítit natolik citliví, že se vás dotkne nějaké nedorozumění. Posilte své obranné mechanismy ochrannými opatřeními. Přihlaste se na on-line kurz sebeobrany. Podívejte se na bojová umění jako na novou formu cvičení, kterou můžete zařadit do svého repertoáru. Dopřejte si výhodu pití velkého množství vody a občas nahraďte kávu bylinkovým čajem. Doporučuje se echinacea a heřmánek.

Přečtěte si také