Denní horoskop LVA na 2. 9. 2022

Lev 2. 9. 2022

Možná je pro vás těžké přiznat si, že nemůžete dělat všechno, Lve. Na některé práce se nehodíte. Proč se přetvařovat, když lepší variantou by bylo delegovat úkol na někoho jiného? Pokud k něčemu nebo někomu necítíte silný vztah, nenuťte se do toho. Předstírání, že jste něčeho schopni, způsobí jen frustraci vám i všem ostatním.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes může dojít k přetahování nebo konfliktu ohledně rozdělení kariéry a partnerských záležitostí. Váš veřejný a společenský obraz by mohl způsobit problém ve vztahu s milovanou osobou. To lze překonat tím, že si o tom prostě promluvíte a také tím, že si skutečně uděláte čas na to, abyste si navzájem naslouchali. Stačí správný úhel pohledu a porozumění zvítězí.

Práce

Vaše mysl se bude točit v kruhu. Bude se na vás valit tolik informací, že bude téměř nemožné učinit nějaké rozhodnutí. Řiďte se svým prvním instinktem a neztrácejte zbytek dne tím, že se budete hádat.

Peníze

Toto období je pro vás ve znamení nabídek a využívání nových příležitostí, jak si vydělat více peněz. Aspekty ovlivňují peníze a hodnoty, což naznačuje období růstu v tomto sektoru. Jste nyní studnicí nápadů, a tak si je nezapomeňte zapsat, abyste neztratili přehled o budoucím zdroji příjmů. Pokud jste jimi zahlceni, uvádějte je do praxe postupně.

Zdraví

Když jsou planety v harmonii, můžete očekávat, že se budete cítit psychicky v souladu s tím, co je pro vás nejdůležitější. Můžete vycítit, jak důležité je pro vás cvičení před čímkoli jiným. Když si vybijete přebytečnou energii například v posilovně nebo při náročném cvičení jógy, je pravděpodobnější, že ve společnosti přátel budete říkat to, co si myslíte, a myslet to vážně. Věnujte pozornost své vnitřní moudrosti.

Přečtěte si také