Denní horoskop LVA na 20. 10. 2022

Lev 20. 10. 2022

Očekávejte, že vás návštěvník zkontaktuje s lidmi, kteří by mohli váš život skutečně změnit. Změny se projevují rychleji, než si uvědomujete. Jistě je vše, co se děje, vzrušující, ale z rychlosti můžete mít trochu obavy. Úspěch často provází strach. Nemůžete se posunout vpřed, aniž byste podstoupili určité riziko. Na tuto výzvu máte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete mít pravděpodobně pocit, že máte všechny rádi. Cítíte se tak dobře a jste spokojeni se světem; celkově máte uvnitř slastně hřejivý a přátelský pocit. Není divu, že byste mohli na večírcích zaznamenat potenciálně vysoký počet zásahů. Každý bude reagovat na váš okouzlující úsměv. Pro jednou si skutečně můžete vybírat z partnerů.

Práce

Nebuďte naštvaní a frustrovaní, když čísla nesedí. Vraťte se na klidné místo, vypijte si šálek kávy bez kofeinu a relaxujte. Pusťte si do hlavy příjemnou písničku a den vám půjde mnohem lépe. Vždy je čas na přestávku a duševní relaxaci.

Peníze

Nyní můžete mít plné ruce práce se záležitostmi týkajícími se zaměstnání a zdraví. Vaše pracovní vytížení se může náhle zdvojnásobit nebo můžete získat více projektů na volné noze, které jsou příliš dobré na to, abyste je odmítli. Vaše síť možných zdrojů zaměstnání se rozšiřuje, což naznačuje, že se také můžete dozvědět o práci ve svém oboru, o kterou opravdu stojíte. S ohledem na vaše štěstí zde bude nejlepší, když se pokusíte vstoupit nohou do dveří.

Zdraví

S dnešními pohyby planet je čas podívat se na to, jaké potraviny pravidelně jíte a jak to ovlivňuje vaše emoce. Procvičte si dobrý pohled na to, jak se cítíte, když se chystáte do postele a když se ráno chystáte do práce. Cítíte se silní a pružní, klidní a uvolnění? Jídlo má obrovský vliv na to, jak zpracováváme své emoce, a to jak to, co jíme, tak to, jak to jíme. Začněte si dávat větší pozor, možná je čas přehodnotit některé své návyky, jako je jídlo při sledování obzvlášť rozrušujících zpráv nebo jídlo u pracovního stolu, protože máte pocit, že si nemůžete dovolit čas potřebný na pořádnou přestávku na oběd.

Přečtěte si také