Denní horoskop LVA na 20. 12. 2022

Lev 20. 12. 2022

Co nenajdete na jednom místě, najdete na jiném. Nevzdávejte se, dokud nenajdete to, co hledáte. Klíčem k úspěchu je dnes využít sílu svých ohnivých emocí. Cynický přístup vám jen zkomplikuje situaci a ztíží spolupráci s ostatními lidmi.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konjunkce dnes jistě oživí dění u vás doma. Ať už se svým partnerem (současným či budoucím) nebo se svou poslední láskou uvažujete o nějaké proměně domu, nebo možná půjdete ještě o krok dál a budete uvažovat o radostech a vzrušení, které by vás mohly potkat, kdybyste si koupili nemovitost v zahraničí, bude to jistě významný den. Jakmile si stanovíte svůj cíl, už se nebudete ohlížet zpět.

Práce

Vaše celková nálada je dnes poměrně dobrá a dává předpoklad pro velmi produktivní pracovní den. Dnes je vhodný den k tomu, abyste požádali o laskavost někoho, komu byste se za normálních okolností vyhnuli. Ostatní budou velmi vstřícní a podpoří vaše potřeby.

Peníze

Věci z minulosti se mohou znovu vynořit – doslova i obrazně –, aby mohly být uvolněny, vyhozeny, opraveny nebo změněny. Ačkoli to nemusí být z krátkodobého hlediska příjemné, je to nezbytné a dokonce pozitivní. Ačkoli se mění každá část vašeho života, je to i štěstí. Ovlivňuje to váš sektor peněz jiných lidí, takže můžete dostat vše, co potřebujete, a ještě více.

Zdraví

Dnešní aspekt ve hře vám dává náskok v průzkumném myšlení. Zlepší se vaše schopnost vzpomínat na rané zážitky nebo zkoumat tělesné problémy. Snažte se tento aspekt využít ke zvýšení povědomí o svém těle. Náročné cvičení jógy soustředí vaši mysl a vytvoří prostor pro vznik nového uvědomění. Netlačte na sebe, ale zůstaňte u cvičení. Přijměte všechny znovu se vynořující vzpomínky nebo nové sebepoznání, aniž byste je odsuzovali.

Přečtěte si také