Denní horoskop LVA na 21. 11. 2022

Lev 21. 11. 2022

Nečekané zvýšení platu by vás mohlo přimět k tomu, abyste se cítili obzvlášť štědří vůči svým blízkým. Vaše dary budou oceněny, ale dejte si pozor, abyste nezničili vše, co jste získali. Do vašeho vědomí by mohly proniknout romantické ideály a vy budete mít krásné myšlenky na vášnivé setkání s milostným partnerem. Jděte do toho. V následujících dnech a týdnech se držte vzpomínek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Všichni budou dnes mnohem hlouběji v kontaktu se svými pocity. Nebuďte proto překvapeni, pokud váš milostný zájem náhle přijde s naprostým vyznáním oddanosti, po tom, co se může zdát, že jste čekali celé měsíce. Může se to zdát jako situace "všechno nebo nic", ale na druhou stranu je také lepší pozdě než nikdy.

Práce

Drahé přístroje vám nemusí nutně usnadnit práci. Nekupujte si vychytávky jen proto, že je kupují všichni ostatní. Možná ztratíte více času tím, že se budete snažit přijít na to, jak tento nový přístroj provozovat, než kdybyste dělali věci postaru.

Peníze

Nyní možná zjistíte, že práce navíc je více, než jste ochotni nebo schopni udělat, nebo že váš domov není tak příznivý pro produktivitu, jak jste doufali. Požádejte hlučné sousedy, aby se ztišili, a snažte se soustředit vždy na jeden úkol. Peníze přijdou, až se vám podaří obnovit rovnováhu vaší obchodní značky.

Zdraví

Dnes možná budete mít chuť vyjádřit se tím nejsilnějším a nejjasnějším způsobem, jaký znáte, ale buďte opatrní! Kdy se vám to skutečně podařilo? Někdy si pletete "jasné" s "agresivním" a "pravdu" s "názorem". Můžete tak riskovat, že někoho odradíte. Je důležité naučit se kombinovat své vnímání s pochopením, že realita každého člověka je osobní. Může vám pomoci vnímat vlastní pocity jako dočasné a proměnlivé.

Přečtěte si také