Denní horoskop LVA na 22. 11. 2023

Lev 22. 11. 2023

Konkrétní úkol nebo cíl vás může přimět k tomu, abyste hodně telefonovali, psali hodně dopisů nebo hodně jezdili v autě. Cítíte se obzvlášť odhodlaní. Uspějete v tomto úkolu nebo v čemkoli jiném, o co se dnes pokusíte. Rozhovory budou produktivní a mohly by vás podnítit k novým projektům.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste si se svou láskou naplánovali, že dnes podniknete něco výjimečného, pak by bylo dobré spojit různé aktivity. Možná se vám oběma bude líbit, když si půjdete prohlédnout výstavu umění nebo něco vzdělávacího, a poté zajdete na romantickou a naprosto výjimečnou večeři ve dvou při svíčkách. Pak je na vás, abyste vymysleli, jak si co nejlépe užít zbytek večera.

Práce

Možná si všimnete změny energie, která je poměrně významná. Je to začátek čtyřtýdenního období, během něhož byste měli učinit poslední krok ke splnění svých ročních cílů. Spolupracujte s ostatními na dokončení velkých projektů, které jste začali.

Peníze

Vesmír nyní podá pomocnou ruku každému, kdo pracuje – nebo se snaží pracovat – doma. Vzhledem k tomu, že astrální aktivita se odehrává ve vaší oblasti domova a vnitřních emocí, můžete zažívat bouřlivé pocity nebo mít problémy s tím, aby se váš domov stal klidným místem pro práci. Mezitím je zde energie, která vám umožní přesunout podnikání do svého domova za předpokladu, že vynaložíte určité úsilí na to, abyste si určili, jak si uspořádáte své dny.

Zdraví

Je pro vás snazší říkat ano než ne. Jste zodpovědní za to, co si do života přinesete, a následky jsou velmi reálné. Stejně tak jsme zodpovědní vůči svému tělu. To, co sníme, nám zůstane. To, co do svého těla vpustíte, budete pociťovat mnohem déle, než je doba, po kterou to přijímáte. Věnujte tomuto procesu zvláštní pozornost a naučte se, jaké výhody přináší říkat ne.

Přečtěte si také