Denní horoskop LVA na 22. 12. 2022

Lev 22. 12. 2022

Zdravotní potíže související se stresem by vás mohly donutit přehodnotit svou současnou situaci, zejména v zaměstnání. Můžete se dobře podívat na své schopnosti a zvážit, jak je lze využít v jiných oblastech. Komunikace ze vzdálených míst může přinést nové příležitosti k realizaci starých ambicí. Neodepisujte je hned. Změna je ve vzduchu. Není moudré snažit se ji zastavit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeský vliv vám pomůže hlouběji prozkoumat situaci týkající se vás a milované osoby. Pokud jste si všimli, že se mezi vámi v poslední době vytváří odstup, nebo jste měli pocit, že si nějak nemůžete přijít na chuť, možná zjistíte, že po dnešku se situace postupně zlepšuje. Máte schopnost proniknout přímo do srdce a dosáhnout pocitu jednoty.

Práce

Trocha úsilí vám v této době pomůže. Nepodceňujte svou sílu dosáhnout toho, co je pro vás v oblasti kariéry nejdůležitější. Okolnosti kolem vás jsou vám nakloněny, a tak využijte tohoto příznivého období.

Peníze

Věci z minulosti se mohou znovu vynořit – doslova i obrazně –, aby mohly být uvolněny, vyhozeny, opraveny nebo změněny. Ačkoli to nemusí být z krátkodobého hlediska příjemné, je to nezbytné a dokonce pozitivní. Ačkoli se mění každá část vašeho života, je to i štěstí. Ovlivňuje to váš sektor peněz jiných lidí, takže můžete dostat vše, co potřebujete, a ještě více.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás vybízí k vytvoření struktury a rovnováhy. Cvičíte, běháte, správně jíte, investujete do holistických produktů, ale k čemu je to všechno dobré, když se nemůžete pomazlit na gauči s živou bytostí, kterou jste si vybrali? Vždyť právě díky tomu se cítíme celiství a v pohodě. Ať už je to láska nebo přátelství, které ve svém životě momentálně máte, lidé nebo zbožňovaní domácí mazlíčci, nezapomínejte na svou potřebu něhy a intimity.

Přečtěte si také