Denní horoskop LVA na 23. 12. 2023

Lev 23. 12. 2023

Tento den je ideální k tomu, abyste o své tělo pečovali. Nenamlouvejte si, že problémy se zády samy zmizí. Stejně tak bolest kolena. Domluvte si schůzku s lékařem nebo fyzioterapeutem. Neublíží vám, když na jeden den odložíte své povinnosti. Toto je důležité.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska se zdá být velmi intelektuální záležitostí, zejména s ohledem na astrální energii dne. Pokud se účastníte virtuálního třídního srazu nebo nějaké akademické události, nebuďte překvapeni, pokud odejdete s více než veselými vzpomínkami. Na někoho uděláte dojem svým myšlením a tím, jak dokážete vést podnětnou konverzaci. Bude vskutku velmi ohromeni.

Práce

Dnes budete mít značný oddechový čas, tak ho využijte. Zhodnoťte svou situaci, aniž byste se nechali strhnout okolním dramatem. Tento čas o samotě bude nesmírně cenný s ohledem na vaši celkovou výkonnost.

Peníze

Věci z minulosti se mohou znovu vynořit – doslova i obrazně –, aby mohly být uvolněny, vyhozeny, opraveny nebo změněny. Ačkoli to nemusí být z krátkodobého hlediska příjemné, je to nezbytné a dokonce pozitivní. Ačkoli se mění každá část vašeho života, je to i štěstí. Ovlivňuje to váš sektor peněz jiných lidí, takže můžete dostat vše, co potřebujete, a ještě více.

Zdraví

Dnešní tranzit je krásný pro smyslně orientované. Vaše tělo je váš chrám a je to skvělých pár dní pro uctívání. Zkuste si připravit jídlo, jako byste byli náboženským mnichem oslavujícím božstvo rozkoše: čerstvé ovoce (bio chutná lépe), celozrnné produkty a vaše oblíbené chutě. Vaše tělo je posvátnou ozdobou: vyleštěte ho zvenčí i zevnitř cvičením (jóga masíruje vnitřní orgány) a peelingovými koupelemi (ovesné vločky a nasekaná hruška je skvělá směs, kterou si můžete dát do vody a vetřít do pokožky).

Přečtěte si také