Denní horoskop LVA na 25. 12. 2022

Lev 25. 12. 2022

Rozhodli jste se, že na sebe upozorníte. Najednou je zřejmé, že nepracujete tak dobře, jak byste měli. Je čas zapojit sebekázeň do práce. Můžete změnit své pracovní metody, pečlivěji si rozvrhnout peníze nebo diverzifikovat své aktivity. Možná přeorganizujete svůj pracovní tým. K dispozici máte nejrůznější řešení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože máte rádi, když vaše dny probíhají s vojenskou přesností, může se stát, že dnes dojde k nečekaným zvratům, zejména v souvislosti s vaším milostným životem. Planetární konfigurace prostě nedovoluje, aby se den vyvíjel spořádaným způsobem. V poledne někoho potkáte a v jednu už prostě víte, že je to ono. Kdo ví, co se stane ve dvě?

Práce

Třenice ohledně práce pro vás dnes budou běžnou záležitostí. Ve snaze zachovat klid se však můžete kousnout do jazyka a držet v sobě hněv. To není zdravá taktika. Lepší bude, když se k rozčilovači postavíte čelem.

Peníze

Věci z minulosti se mohou znovu vynořit – doslova i obrazně –, aby mohly být uvolněny, vyhozeny, opraveny nebo změněny. Ačkoli to nemusí být z krátkodobého hlediska příjemné, je to nezbytné a dokonce pozitivní. Ačkoli se mění každá část vašeho života, je to i štěstí. Ovlivňuje to váš dům peněz jiných lidí, takže můžete dostat vše, co potřebujete, a ještě více.

Zdraví

Nestává se každý den, abyste otevřeli ústa a líbilo se vám všechno, co z nich vyjde. S dnešní astrální konfigurací vás možná překvapí, jak snadno se vyjadřujete. A co je nejdůležitější, budete schopni slyšet svůj vlastní vnitřní hlas, který vám říká, co přesně potřebujete a kdy to potřebujete. Až se ráno probudíte a uslyšíte: „Mám žízeň, zkuste pochopit, že ten hlas má na mysli vodu, ne kávu! Dobře naslouchejte a dejte nejprve to, co potřebujete.

Přečtěte si také