Denní horoskop LVA na 27. 11. 2023

Lev 27. 11. 2023

Dnes je den, kdy můžete doslova usnout na vavřínech. V posledních dnech jste toho dokázali nesmírně mnoho. Zasloužíte si volno. Zavolejte, že jste nemocní, a jděte se podívat na film uprostřed dne. Zajděte si na oběd a objednejte si sklenku toho nejlepšího šampaňského. Využijte tento den k zamyšlení nad svými úspěchy, než se pustíte do dalšího projektu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud je možné jít na první rande, pak můžete očekávat, že to bude velmi zvláštní druh večera. Ve vzduchu se vznáší elektrizující intenzita a vášeň a vy dva možná zjistíte, že si rozumíte lépe, než jste si mysleli. To, co se bude dít dál, může být opravdu úžasné, pokud budete mít odvahu se tomu věnovat.

Práce

I když stojíte sami, musíte být v bezpečí. Mnohdy se cítíte stabilní pouze tehdy, když jsou kolem vás druzí, kteří vás mohou podržet. Dnes se potřebujete podržet sami, místo abyste hledali oporu u druhých.

Peníze

Vesmír nyní podá pomocnou ruku každému, kdo pracuje – nebo se snaží pracovat – doma. Vzhledem k tomu, že astrální aktivita se odehrává ve vaší oblasti domova a vnitřních emocí, můžete zažívat bouřlivé pocity nebo mít problémy s tím, aby se váš domov stal klidným místem pro práci. Mezitím je zde energie, která vám umožní přesunout podnikání do vašeho domova za předpokladu, že vynaložíte určité úsilí na to, abyste si určili, jak si uspořádáte své dny.

Zdraví

Dnes byste se mohli cítit společensky, což je pozitivní posun oproti dnům, kdy jste byli rozporuplní. Ujistěte se, že to, co si zvete do svého života, je skutečně to, co si chcete ponechat. Stále je zde tendence být mimořádně citlivý a za některými rohy čekají velká překvapení. Postupujte opatrně! Případnou nepředvídatelnost můžete zmírnit zvýšením příjmu potravin bohatých na jód: mimo jiné mořských řas a okurek. Možná je dnešní večer tím pravým, kdy si můžete dopřát své oblíbené sushi!

Přečtěte si také