Denní horoskop LVA na 28. 11. 2023

Lev 28. 11. 2023

Romantické záležitosti by se nyní měly vyvíjet velmi dobře, i když dnes můžete mít určité pochybnosti. Vaše milovaná osoba může být tichá a zaujatá. Nedovolte, aby vás přemohla nejistota. To, co se děje s vaším přítelem, má pravděpodobně jen málo společného s vámi, pokud vůbec něco, a souvisí spíše s finančními záležitostmi. Váš partner vám to řekne, až přijde ten správný čas.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete se cítit povzbuzeni k tomu, abyste převzali iniciativu a otevřeli určitou otázku, kterou jste s někým blízkým již delší dobu potřebovali probrat. Možná si budete přát odejít do ústraní a strávit nějaký čas o samotě, než se do toho pustíte, ale vyplatí se to udělat. Máte si navzájem co nabídnout – a vůbec, všechny vztahy jsou uměleckým dílem.

Práce

Teď je váš čas zazářit. Ve své kariéře máte větší vliv, než si myslíte. Ostatní lidé si vás váží a věří vašim nápadům. Prosazujte svůj program až na vrchol. Všimnou si ho a vy dosáhnete úspěchu.

Peníze

Vesmír nyní podá pomocnou ruku každému, kdo pracuje – nebo se snaží pracovat – doma. Vzhledem k tomu, že astrální aktivita se odehrává ve vašem sektoru domova a vnitřních emocí, můžete zažívat bouřlivé pocity nebo mít problémy s tím, aby se váš domov stal klidným místem pro práci. Mezitím je zde energie, která vám umožní přesunout podnikání do vašeho domova za předpokladu, že vynaložíte určité úsilí na to, abyste si určili, jak si uspořádáte své dny.

Zdraví

Vaše touha sejít z cesty je silná. Můžete se cítit přitahováni k přesnému opaku toho, co víte, že je pro vás dobré. Nejedná se o žádné odsuzování, ale v příštích týdnech vám může pomoci trocha uvědomění – trocha rovnováhy může být velmi prospěšná. Snažte se proto zůstat vyrovnaní a klidní bez ohledu na to, jak hektický a zmatený může být den. Pokud máte chuť na zmrzlinový pohár, bude lepší, když si do obchodu zaběhnete, než abyste jeli autem.

Přečtěte si také